beta hcg 12-14-16 gün düşük degerle karsilasan varmi

herkesin değerleri farklı çıkabilirmiş önemli olan düzenli bir şekilde yükselmesi demişti bana doktorum, gerçi en sağlıklı bilgiyi doktorun verir ama 2 günde bir tekrarla düzenli yükseliyorsa sborun yoktur bence :)

Merhaba ben yeni üye oldum 12 gün beta hcg 29 :KK43: 14 gün 54 çıktı bu durumla karsilasan varmi acaba
Merhaba ben 3 kez seninle aynı durumu yaşadım ve o dönemlerde çok aramıştım forumlarda istersen sırasıyla yazayım...
1.doğal yolla gebelik 4.hafta bhcg 60 ve kimyasal gebelik düşük kürtaj yok
2.taze embriyo transferi gebelik oluşmadı
3.dondurulmuş embriyo transferi 4.hafta bhcg 6 ile başladı kese kalp atışı vardı ve sürekli kanamayla 11.haftada kalbi durdu ...kürtaj var Parça kaldı tekrar kürtaj oldum
4.taze embriyo transferi 4.hafta bhcg 13 ve kimyasal gebelik düşük kürtaj yok

Artık sürekli düşük seyreden bhcg ler için laparoskopi de oldum bişey çıkmadı

6 ile Başlayan hamileliğim de kanamam o kadar çoktu ki sağlıksız bir Gebeliği 11.haftaya kadar taşımış ve çok yorulmuştum herseyde vardır bir hayır....böyle başlayıp doğum yapanlar da var umudunu yitirme ben sana Iyi örnek sayılmam aslında ama bil istedim....inşallah istediğin gibi olur

Ya ben aslında çok çocuk isteyen degilim cocuk olmayinca kocamla birbirimize daliyoruz ama çocuk olsa ona dalarim :) dr um pluruton depot igne yaptirdi hemen çok acidi 2 günde dinlen dedi bankada calisiom bir aydan fazla yoktum idare eettiler ama daha ne kadar edebilirler ki coook moralim bozuk bide anam bu tüp bebek zamani asamalarinda cok kahrimi çekti onun emegine aciyorum

Şimdi birde 2 gündür kahverengi lekelenmem var offf offf ne zormuş sonrası olasılıklar hangi tarafa kayicak meraki düştü mü tutundu mu nedir bu yaa

Şimdi birde 2 gündür kahverengi lekelenmem var offf offf ne zormuş sonrası olasılıklar hangi tarafa kayicak meraki düştü mü tutundu mu nedir bu yaa
canım durumun nasıl oldu bilmiyorum inşallah herşey yolundadır...bende sürekli proluton Deportivo vurulmuştum kalçam artık kaskatı oluyordu kanamalarım kesilmeyince Dr Um bazı şeyleri sürekli engellemenin bazen bizim açımızdan iyi olmayabileceğini ileride belki dahada büyük sorunlarla karşılayabileceğimizi söyledi Allah isterse bu bebek doğar ama eğer kısmetimizde yoksa pamuktada yatsak olmaz Demişti...o gün hep gidecekse erken gitsin bağlanmadan diye düşünmüştüm ve öylede oldu ...11haftalıkken kalbi durdu bebeğimizin..9ay sağlıklı mı diye düşünmekte zor...inan hamile kalmak ve bu Tür Sıkıntılar yaşamak çok daha yıpratıcı seni çok iyi Anlıyorum canım

Benimde 12. Gun 44 cikti 14. Gun 77 16.gun 112 18.gunden sonra dusmeye basladi..brnim doktorum ilk sonucu duydugunda fazla sevinme demisti,kizmistim ama sonra dogru olani yaptigini anladim,umut verseydi daha cok uzulurdum,cok dusuk baslayip yukselen degerlerde genelde sorun cikiyor ama olumlu olanda var nadirde olsa,biraz ic karartici oldu ozur dilerim ama yasadigimi paylastim ben de..su an ikinci denemem ve 7.gunu bitirdim,umarim hrpimiz icin guzel haberler almamizi diliyorum,Allah isteyipte kucagini bos birakmasin kimsenin yasamayan bilemez zor bir surec ve durum,hem kendine hem etrafindakilere uzuluyor insan anne konusunda ben de ayni fikirdeyim:)

6 ile Başlayan hamileliğim de kanamam o kadar çoktu ki sağlıksız bir Gebeliği 11.haftaya kadar taşımış ve çok yorulmuştum herseyde vardır bir hayır....böyle başlayıp doğum yapanlar da var umudunu yitirme ben sana Iyi örnek sayılmam aslında ama bil istedim....inşallah istediğin gibi olur
Arkadaşm bi umut diyorum bende çünkü tam 3 kez tüp bebek yaptırdım ilk defe değerim 0 değilde 11.ci gün 5.55 çıktı acaba benim içinde bi umut varmıdır :(

Arkadaşm bi umut diyorum bende çünkü tam 3 kez tüp bebek yaptırdım ilk defe değerim 0 değilde 11.ci gün 5.55 çıktı acaba benim içinde bi umut varmıdır :KK43:
Aynı benim durumundasınız canım sanki..benimde 4.de tam tuttu..ilk tüpte 0,ikincide 6,üçüncüde 13 tü bhcg değerim...bende çok Ümitsizdim 4.tüp bebeğimde artık embriyolara pgt yapıldı 1 tane sağlıklı embriyo çıktı ve o konuldu ve tuttu hemde 556bhcg Değeri ile...yani tutunca da tutuyor ve değerin yüksek oluyor...bende ilk kez böyle bir değer gördüm..canım ümitsiz olma

Aynı benim durumundasınız canım sanki..benimde 4.de tam tuttu..ilk tüpte 0,ikincide 6,üçüncüde 13 tü bhcg değerim...bende çok Ümitsizdim 4.tüp bebeğimde artık embriyolara pgt yapıldı 1 tane sağlıklı embriyo çıktı ve o konuldu ve tuttu hemde 556bhcg Değeri ile...yani tutunca da tutuyor ve değerin yüksek oluyor...bende ilk kez böyle bir değer gördüm..canım ümitsiz olma

ben de ilk denememi yptım 9.gün 7.75, 11. gün 8.25 çıktı.kimyasal gebelik mi oluyor.senin daha önceki değerlerinle benzer benim de. bir de pgt ne oluyor?

ben de ilk denememi yptım 9.gün 7.75, 11. gün 8.25 çıktı.kimyasal gebelik mi oluyor.senin daha önceki değerlerinle benzer benim de. bir de pgt ne oluyor?
Canım ya yeni gördüm kusura bakma gebeliğin nasıl geçti bilmiyorum Hayırlısı olsun pgt canım embriyoların genetiğine bakılıyor..bizde artay yöntemi kullanıldı ve 46kromozoma bakıldı 3embriyodan sadece 1tanrsi sağlıklı çıktı ve tuttu darısı başına

Merhaba ben yeni üye oldum 12 gün beta hcg 29 :KK43: 14 gün 54 çıktı bu durumla karsilasan varmi acaba
Selamünaleyküm bende bugün hcg değerim 14,35 sizce gebelik varmı ya Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh

Back
X