Beta hcg 121.2

Kaptanyin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
11
7
6
29
Merhabalar dün 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde de biri net diğeri çok hafif silik sonuç verdi. Bu sabah kan verdim değerim 121.2 sizce yükselir mi ilk olduğu için bilgi sahibi değilim 13 şubat adet tarihim mutlaka onun geçmesini mi beklemeliydim. Çok mu erken test yaptım sizce fikirleriniz nedir.

Değer gayet güzel 2 gün sonra tekrar verin yaklaşık 2 katına çıkması lazım. Hayırlı olsun

Değer gayet güzel 2 gün sonra tekrar verin yaklaşık 2 katına çıkması lazım. Hayırlı olsun
Gebe olmayan yazıyor sonuçta ama günden güne değişiklik gösterebilir mi acaba açıkcası ne yapmam gerek şaşırdım bir doktorumda yok henüz soramıyorumda eşimle paylaşıp paylaşmamak arasında kaldım

6'dan sağlıklı sekilde yükselen de var, 370'ten sağlıksız şekilde yükselen de. Insallah sizinki sagliklidir. 2 gunde bir kan verecek, takip ettireceksiniz.

Gebe olmayan yazamaz. Şuan gebesiniz daha sonra bi terslik olur değeriniz düşerse onu bilemeyiz sonuç olarak çünkü gebeliğin daha çok başındasınız.

2 gün sonra tekrar yaptırın artışa bakın 121 adet gününden öncesi için güzel bir değer ama önemli olan artışın 2 kat olması bende adetime 5 gün kala 108 ile öğrenmiştim Sağlıkla büyüsün bebişiniz ❤

Teşekkür ederim rabbim yüreğinde isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin şuanda gebe olan arkadaşlarım inşallah sizlerde sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza alırsınız

121 değerine gebe olmayan yazması imkansız. 5 üzeri gebelik var demektir. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…