• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 121 çıktı

kedibayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
8
1
1
26
Kızlar perşmebe günü hastalandıgım için acile gittim doktor beta da istedi benden ve beta hcg 121 çıktı,dün de kadın doğuma gittim henüz daha başlarında bir gebelik oldugunu söyledi. Pazartesi günü tekrar kan vereceğim. Beta hcg 121 kesin bir hamilelik midir,

Kızlar perşmebe günü hastalandıgım için acile gittim doktor beta da istedi benden ve beta hcg 121 çıktı,dün de kadın doğuma gittim henüz daha başlarında bir gebelik oldugunu söyledi. Pazartesi günü tekrar kan vereceğim. Beta hcg 121 kesin bir hamilelik midir,
evet :) hayırlı olsun. ınsallah saglıklı ilerlerr

Canım 5 in üstü pozitif ama sağlıkli gebelik olduğu 2 gün sonraki kanda değer iki katına çıkarsa sağlıklı gebelik deniyor

Canım 5 in üstü pozitif ama sağlıkli gebelik olduğu 2 gün sonraki kanda değer iki katına çıkarsa sağlıklı gebelik deniyor
Benimki çok erken fark edildi sanırım o yüzden düşük değerde çıktı, yani daha adet gecikmem olmadığı halde bu oran çıktı

Back
X