Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrar ver 2 katı artış olursa korkulacak bsy yok demekdirArkadaşlar dün test yaptırdım şim aldım sonucu beta 13. 41 çıktı adetim in bugün gecikmesi in 5. Günü acaba yükselir mi çok korkuyorum benim gibi olan var mı
İki gün sonra tekrar ver 2 katı artış olursa korkulacak bsy yok demekdir
Öyle yapıcam zaten yarın tekrar kan vericem benim inş yükselir allahım inşallahİki gün sonra tekrar ver 2 katı artış olursa korkulacak bsy yok demekdir
AYNI durumdayım sonuç ben oldu acabaArkadaşlar dün test yaptırdım şim aldım sonucu beta 13. 41 çıktı adetim in bugün gecikmesi in 5. Günü acaba yükselir mi çok korkuyorum benim gibi olan var mı
Benimde dün 15 çıktı canım yarın tekrar kan vericem geç döllenme olabilir benimde 3 gün oldu adetim geçeli
Benim kimyasal oldu canım malesefNE yaptın canım bende heöen hemen aynı durumdyım
Kaç gün sonra kimyasal yaşadınız?Benim kimyasal oldu canım malesef
benimde kimyasal oldu maalesef tahöın etmiştim cunki geç döllenme olamazdı yumertladıgımı güne göre epey düşüktü ikinci kimyasalımBenim kimyasal oldu canım malesef
kaç gün sonra kanamanız oldu acabaBenim kimyasal oldu canım malesef
kanamanız kaç gün sonra oldu acaba?benimde kimyasal oldu maalesef tahöın etmiştim cunki geç döllenme olamazdı yumertladıgımı güne göre epey düşüktü ikinci kimyasalım![]()
Arka arkaya mı oldu peki kimyasal gebelik leri aralarında ay fln var mıbenimde kimyasal oldu maalesef tahöın etmiştim cunki geç döllenme olamazdı yumertladıgımı güne göre epey düşüktü ikinci kimyasalım![]()
Vardı canım iki ay sonra ikinci kimyasal oldıArka arkaya mı oldu peki kimyasal gebelik leri aralarında ay fln var mı