- 9 Aralık 2021
- 64
- 24
- 3
- Konu Sahibi PEMBEKIZ3262
-
Evet gecikti adetim bende kan testi verdim bugün doktor değerin düşük haftaya tekrar yaptır dedi kötü bişey mi acaba diye korktumAdetiniz gecikti mi ? Hamilesiniz muhtemelen hayırlı olsun
Benimki nasıl oluyor yaniAdet günü 3.9 du değerim gec döllenmeymiş
Döllenme ola bilir iki gün sonra tekrarla artışa baksın doktor 2 kat artmalıBenimki nasıl oluyor yani
Merhabalar ben de sizin gibiydim idrar testinde pozitif gördüm gidip kan verdim değerim 12,84 çıktı bana umutsuz konuştular hamilesin falan demediler ama ben onları takmadım iki güne bir kan verip takip yaptım 1000 üstünü görünce kadın doğuma gittim ilk kontrolde keseyi göremedik ikinci kontrolde görebildik çok sukur bence sende doktorları çok dinleme şu süreçte eger bi kanama vs sorun yoksa iki güne bir kan takibi yap değerin 3000 lere gelince kadın doğuma git keseyi görmek için insallah hayırlısıyla ilerler gebeliğiniz şimdiden hayırlı olsunidrar testinde pozitifi görünce bugün kan testi verdim değerim 13.80 çıktı bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba
Teşekkür ederim çok sağolun dediğiniz gibi çok umutsuz konuşuldu halbuki çok şükür olumsuz bir durumda yokMerhabalar ben de sizin gibiydim idrar testinde pozitif gördüm gidip kan verdim değerim 12,84 çıktı bana umutsuz konuştular hamilesin falan demediler ama ben onları takmadım iki güne bir kan verip takip yaptım 1000 üstünü görünce kadın doğuma gittim ilk kontrolde keseyi göremedik ikinci kontrolde görebildik çok sukur bence sende doktorları çok dinleme şu süreçte eger bi kanama vs sorun yoksa iki güne bir kan takibi yap değerin 3000 lere gelince kadın doğuma git keseyi görmek için insallah hayırlısıyla ilerler gebeliğiniz şimdiden hayırlı olsun
Rica ederim Aynen öyle onlar umut vermek istemiyorlar ama insanı daha çok kotu şekilde etkilediklerini bilmiyorlar siz benim dediğim gibi yapın insallah bi sıkıntı olmadan guzel haberleri alırsınızTeşekkür ederim çok sağolun dediğiniz gibi çok umutsuz konuşuldu halbuki çok şükür olumsuz bir durumda yokİnşallah dediğiniz gibi olur
İnşallah hayırlısı bakalımRica ederim Aynen öyle onlar umut vermek istemiyorlar ama insanı daha çok kotu şekilde etkilediklerini bilmiyorlar siz benim dediğim gibi yapın insallah bi sıkıntı olmadan guzel haberleri alırsınız
Tekrar test yaptırdınız mı? İnşallah değerleriniz normal bi şekilde yükselmiştiridrar testinde pozitifi görünce bugün kan testi verdim değerim 13.80 çıktı bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba
Maalesef düşük yaptımTekrar test yaptırdınız mı? İnşallah değerleriniz normal bi şekilde yükselmiştir
Hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm sizin adınıza ama vakti zamanı gelmemiş demekki Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip edecek sağlıkla kucağınıza alacağınız bi bebek nasip etsin inşallah sizeMaalesef düşük yaptım
İnşallah canım hayırlısı olsun bakalımHakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm sizin adınıza ama vakti zamanı gelmemiş demekki Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip edecek sağlıkla kucağınıza alacağınız bi bebek nasip etsin inşallah size
Amin inşallahİnşallah canım hayırlısı olsun bakalım
O düşük olmuyor düşük kese olustuktan sonra olanlara deniyor sizinki kimyasal gebelik yani gebelik bile deil vücudun deisik bir materyalle karşılaşıyor biraz şaşırıyor sonra kendine geliyor gibi düşün.normal bir durum mu eğer bir kez olursa normal ama ardarda okursa genetik bölümü e gidip esininde seninde incelenmesi gerekMaalesef düşük yaptım
Merhaba benum başıma gelmedi ama okuduğum şeyler yüzünden korku başladı genetik bölüm Diretk kadın doğuma mi gidiliyorO düşük olmuyor düşük kese olustuktan sonra olanlara deniyor sizinki kimyasal gebelik yani gebelik bile deil vücudun deisik bir materyalle karşılaşıyor biraz şaşırıyor sonra kendine geliyor gibi düşün.normal bir durum mu eğer bir kez olursa normal ama ardarda okursa genetik bölümü e gidip esininde seninde incelenmesi gerek
Hayır araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümünden randevu alinMerhaba benum başıma gelmedi ama okuduğum şeyler yüzünden korku başladı genetik bölüm Diretk kadın doğuma mi gidiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?