Beta hcg 13,9

pembepanter3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
8
3
1
26
Arkadaşlar merhaba. Adet günlerim normalde çok düzenlidir günü hiç şaşmaz fakat bu kış hep 3 4 gün gecikmeli oldu. Bu ay beşinci gününde 24 şubatta gebelik testi yaptım defalarca fakat negatif çıktı. Aynı gün beta verdim 13,9 çıktı. Fakat bu değer çok düşük değil mi sizce ? Daha önce de hamileydim o geç döllenmeydi fakat 30 larda falandı değer. Bugün tekrar kan verdim sonuç yarın çıkacak çok korkuyorum artmaz diye

Canım ben 4.7 iken ilk öğrendiğim de yukseld 51.5 e gittim beş haftalık gebeyim takmana gerek yok kafana yükselir inşallah

Yarın yaz mutlaka cnm hayırlı haberlerin olur inşallah

Ama 55 keseyi gormek icin cok kucuk bi deger degilmi ben yeni geliyorum doktordan bu sabah yine gttim tahlili gosterdim dun gece yapmistim sonuc bu dedim yarin sabah tekrar kan vericem artisa bakicaz dedi

Ama 55 keseyi gormek icin cok kucuk bi deger degilmi ben yeni geliyorum doktordan bu sabah yine gttim tahlili gosterdim dun gece yapmistim sonuc bu dedim yarin sabah tekrar kan vericem artisa bakicaz dedi
Bir hafta sonra gittimde gördüm zaten keseyi cnm 55 le gormedim gecikme bir hafta buldu gittim küçükte olsa göründü sonra bir hafta veya 10 gunsonra gittim alttan muayene olmamak icin herseyi gördüm tekrardan

Bir hafta sonra gittimde gördüm zaten keseyi cnm 55 le gormedim gecikme bir hafta buldu gittim küçükte olsa göründü sonra bir hafta veya 10 gunsonra gittim alttan muayene olmamak icin herseyi gördüm tekrardan
Yani adet tarihi 1 hafta gecince kese gorunuyir oyle mi benim daha bugun 2 gun gecti tarihimm bakalim yarin kac olcak deger hayirlisi insallahh doktorum hayirli olsun dedi ama cok umutlenmekte iatemiyorum 1 bucuk senedir her ay evde test yaomaktan o kadar yoruldum ki artik kesin olunca sevinmek istiyorun hayal kirikligi yasamak cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…