Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir belki geç döllenme ise. 2 gün sonra artması önemli. İnşallah vardırKızlar merhaba beta hcg
13 çıktı adetimi 1 gün geçti sizce hamilelik var mıdır
Keisnlikle var tebrik ederim :))) 2 gun de bir kan vererek takibini yapmalisinizKızlar merhaba beta hcg
Şuan ağlıyorum gerçekten mi ya doktor tam bişey demediKeisnlikle var tebrik ederim :))) 2 gun de bir kan vererek takibini yapmalisiniz
Daha cok yeni çünkü beta 5 ve üzeri değerlerde gebelik demektir sizinki 13 gebesiniz evetŞuan ağlıyorum gerçekten mi ya doktor tam bişey
Tamam teşekkür ederimDaha cok yeni çünkü beta 5 ve üzeri değerlerde gebelik demektir sizinki 13 gebesiniz evetama sağlıklı bir gebelik diyebilmek icin 2 gun de bir beta değeriniz 2 katına çıkmalı bu yüzden birşey dememiştir doktorunuz
İki gün sonra testi tekrarla ikiye katlanmışsa sağlıklı gebelik oluşmuştur inşallah. 13 gebelik var anlamına gelir ama çok küçük oluşum sürecinde olduğu için çok erken öğrenmişsin demektir her halukarda tebrikler canımKızlar merhaba beta hcg
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için normalde adetim dün olması gerekirdi yada yarın bugün öyle bi test verdim bide pazar günü bıontech olmuştumİki gün sonra testi tekrarla ikiye katlanmışsa sağlıklı gebelik oluşmuştur inşallah. 13 gebelik var anlamına gelir ama çok küçük oluşum sürecinde olduğu için çok erken öğrenmişsin demektir her halukarda tebrikler canım![]()
Rica ederim geçmiş olsunÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için normalde adetim dün olması gerekirdi yada yarın bugün öyle bi test verdim bide pazar günü bıontech olmuştum
Ya merhaba bugün adet ağrılarım belim kasıklarım ağrıyo galiba değilKeisnlikle var tebrik ederim :))) 2 gun de bir kan vererek takibini yapmalisiniz
Karnım ve belim ağrımaya başladı galiba adet olucamRica ederim geçmiş olsunİnşallah bebeğiniz sizinledir sağlıkla kucağınıza alırsınız
Adet oldum şimdi bu değer niye böyle çıktı heveslendimKeisnlikle var tebrik ederim :))) 2 gun de bir kan vererek takibini yapmalisiniz
Adetim geldi birdenRegli belirtisi görmeniz cok normal onları çok düşünmeyin sonuçta regli dönemindesiniz.ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Suan 5 haftalık cok fazla belirti yaşadım ki hala kasiklarim agirir regli olacakmış gibi.sen kan değerlerinizin artısını takip edin en önemlisi o
Ben tam adet olacağım gün verdim testim sabahına pozitif çıktığı için ama kan testim aynı gün 5.76 çıktı. Var mıdır gebelik doktor olmayada bilir dedi çünkü iki gün sonra tekrardan kan testi ver dediİki gün sonra testi tekrarla ikiye katlanmışsa sağlıklı gebelik oluşmuştur inşallah. 13 gebelik var anlamına gelir ama çok küçük oluşum sürecinde olduğu için çok erken öğrenmişsin demektir her halukarda tebrikler canım![]()
Kimyasal gebelik yaşadınız sanırımAdet oldum şimdi bu değer niye böyle çıktı heveslendim
Kimyasal gebelikle sonuçlanmış onun için regl oldunuzAdet oldum şimdi bu değer niye böyle çıktı heveslendim
9 a düşmüştü değerimSon durum ne acaba tekrar kan verdiniz mi