Peki tekrar hamile kalır mıyım bu ay korunacam ama korkuyorum neden böyle oldu dye hamile kalmama faydası olur muKimyasal gebelikle sonuçlanmış onun için regl oldunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki tekrar hamile kalır mıyım bu ay korunacam ama korkuyorum neden böyle oldu dye hamile kalmama faydası olur muKimyasal gebelikle sonuçlanmış onun için regl oldunuz![]()
Neden korunacaksınız ki kimyasal gebelikte korunma gerekmiyor aksine kimyasal geçirenler genelde hemen ardından gebe kalıyor.. inşallah sizin de öyle olur korunmayın :)Peki tekrar hamile kalır mıyım bu ay korunacam ama korkuyorum neden böyle oldu dye hamile kalmama faydası olur mu
Korunmanı doktor mu söyledi bence gerek yok . Tabi ki diğer aylarda da hamile kalabilirsin. Nedeni şudur diyemiyorum zaten doktorlarda diyemiyorPeki tekrar hamile kalır mıyım bu ay korunacam ama korkuyorum neden böyle oldu dye hamile kalmama faydası olur mu
İnternette okudumKorunmanı doktor mu söyledi bence gerek yok . Tabi ki diğer aylarda da hamile kalabilirsin. Nedeni şudur diyemiyorum zaten doktorlarda diyemiyor
Tekrar sağlıksız olur diye korunayım diye düşünmüştümNeden korunacaksınız ki kimyasal gebelikte korunma gerekmiyor aksine kimyasal geçirenler genelde hemen ardından gebe kalıyor.. inşallah sizin de öyle olur korunmayın :)
Regli belirtisi görmeniz cok normal onları çok düşünmeyin sonuçta regli dönemindesiniz.ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Suan 5 haftalık cok fazla belirti yaşadım ki hala kasiklarim agirir regli olacakmış gibi.sen kan değerlerinizin artısını takip edin en önemlisi o
Merhaba sizin değeriniz ilk kaç çıkmıştı?Adetim geldi birden
Regli belirtisi görmeniz cok normal onları çok düşünmeyin sonuçta regli dönemindesiniz.ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Suan 5 haftalık cok fazla belirti yaşadım ki hala kasiklarim agirir regli olacakmış gibi.sen kan değerlerinizin artısını takip edin en önemlisi o
Merhaba geçtiğimiz ay bende 13 değer ile öğrenmiştim. 2 gün sonra değerim 3e düşmüştü. 2 gün gecikme ile normal regl ile geçirmiştim. Kimyasal gebelik yaşamışsınız siz de. Bu çok sık olan birşeymiş, şimdiki testler düşük hcg leri bile saptayabildiği için daha çok farkediliyormuş eski zamanlara göre. Bu ay regl görmeden tekrar hamileyim çok şükür değerlerimde güzel artıyorTekrar sağlıksız olur diye korunayım diye düşünmüştüm
Merhaba sizin değeriniz ilk kaç çıkmıştı?
Değeriniz yükseldi mi?Ben tam adet olacağım gün verdim testim sabahına pozitif çıktığı için ama kan testim aynı gün 5.76 çıktı. Var mıdır gebelik doktor olmayada bilir dedi çünkü iki gün sonra tekrardan kan testi ver dedi
Canım benim değerim 51 çıktı ama dediğim gibi benim tüp bebek tedavisi farklı olabilir değerler önemli olan artısı iki günde en az %60/70 artıyorsa tamamdırMerhaba sizin değeriniz ilk kaç çıkmıştı?
Ne güzel bu ay bende korumadım adetime 8 gün var ama 1 hafta önce kasıklarda batmam oldu hatta o batmalar ilişkiden sonra başladıMerhaba geçtiğimiz ay bende 13 değer ile öğrenmiştim. 2 gün sonra değerim 3e düşmüştü. 2 gün gecikme ile normal regl ile geçirmiştim. Kimyasal gebelik yaşamışsınız siz de. Bu çok sık olan birşeymiş, şimdiki testler düşük hcg leri bile saptayabildiği için daha çok farkediliyormuş eski zamanlara göre. Bu ay regl görmeden tekrar hamileyim çok şükür değerlerimde güzel artıyorKimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşayan çok kişi var, bana da onlar umut olmuştu. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
![]()
Hayır maalesef iki gün gecikti regl oldumDeğeriniz yükseldi mi?
Merhaba geçen ay 13 dü kimyasal di benim.şuan adetime 5 gün var ve değerim 42Merhaba geçtiğimiz ay bende 13 değer ile öğrenmiştim. 2 gün sonra değerim 3e düşmüştü. 2 gün gecikme ile normal regl ile geçirmiştim. Kimyasal gebelik yaşamışsınız siz de. Bu çok sık olan birşeymiş, şimdiki testler düşük hcg leri bile saptayabildiği için daha çok farkediliyormuş eski zamanlara göre. Bu ay regl görmeden tekrar hamileyim çok şükür değerlerimde güzel artıyorKimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşayan çok kişi var, bana da onlar umut olmuştu. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
![]()
Bende aynı durumdayım ve bugün çok ağladım. Aşılama denedik ilk defa kırmızı çizgi gördüm ve kan verdim 24 çıktı artacak diye beklerken 14e düşmüş bugünMerhaba geçtiğimiz ay bende 13 değer ile öğrenmiştim. 2 gün sonra değerim 3e düşmüştü. 2 gün gecikme ile normal regl ile geçirmiştim. Kimyasal gebelik yaşamışsınız siz de. Bu çok sık olan birşeymiş, şimdiki testler düşük hcg leri bile saptayabildiği için daha çok farkediliyormuş eski zamanlara göre. Bu ay regl görmeden tekrar hamileyim çok şükür değerlerimde güzel artıyorKimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşayan çok kişi var, bana da onlar umut olmuştu. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
![]()
Sizi çok iyi anlıyorum, Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahBende aynı durumdayım ve bugün çok ağladım. Aşılama denedik ilk defa kırmızı çizgi gördüm ve kan verdim 24 çıktı artacak diye beklerken 14e düşmüş bugün
H rsey bir hayır vardır demekki sağlıksız bir gebelikti tutunamadı ama yinede için çok buruk... İnşallah banada nasip olur en kısa zamandahayırlı olsun bebisiniz inşallah sağlıkla gelsin
amınnn cok tesekkur ederımm, evet demekkı nasıp degılmıs ınsallah bu ay nasıp olur :)Sizi çok iyi anlıyorum, Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahHepimize sağlıkla nasip etsin gönlümüzde ne varsa. Yine de umutsuzluğa kapılmayın, bu ay sağlıksız ise bir sonraki ay sağlıklı olma ihtimali çok daha yüksek onu anladım. Her ay sağlıklı yumurtlamıyoruz demekki. Bu arada etkisi var mı bilmiyorum ama ben koenzim q10 içeren bir folik asit kullanmıştım (q folin) yumurtaların sağlıklı gelişmesine katkısı varmış. Dilerim en kısa zamanda dileyen herkese nasip eder Allah sağlıkla
![]()