- 13 Kasım 2023
- 13
- 6
- 6
- 42
- Konu Sahibi umuttasiyann
-
İnşallah sadece saçma sapan ağlıyorum ne yapacağımı da bilemedimAy maşallah ne güzell sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza
2 günde bir iniallah sağlıkla artar
Hayırlısı olsun inşallah cnm sağlıklı gebelik Lee dilerim. Bende 40a girdim 2. Aşılamami oldum pek umudum yok. Ne gibi belirtiler vardıİnşallah sadece saçma sapan ağlıyorum ne yapacağımı da bilemedim
Yaaa Rabbim ne büyük yazınızda yazılıymış demek kii benim annem beni yaşı çok büyük doğurmuş tedirginmiş aldırıp aldırmamak araında kalmış şimdi iyi ki doğurmuşum diyor önceki çocukları (4) ilgilenmiyor ben gencim ben ilgileniyorum herşeyiyleİnşallah sadece saçma sapan ağlıyorum ne yapacağımı da bilemedim
Bir de geç yaşta doğum yapmak vücudun daha sağlıklı zinde olmasında katkılı oluyormuş şifa olsun size inşallahİnşallah sadece saçma sapan ağlıyorum ne yapacağımı da bilemedim
Çok teşekkür ederim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın RabbimHayırlı olsun gayet iyi değeriniz. İnşallah sağlıkla devam eder.
Banada aşılama tüp bebek dediler iki ay önce ben kilom var diyetisyene gidip kilomu düşürüp gidecektim ama bugün öğlen yemeğinin aşırı kokmasiyla şüphelendim inşallah sizde en yakın zamanda muradiniza erersinizHayırlısı olsun inşallah cnm sağlıklı gebelik Lee dilerim. Bende 40a girdim 2. Aşılamami oldum pek umudum yok. Ne gibi belirtiler vardı
Aynen hiç umudum yok ilk çocuğum bide geç evlendim Rabbim çok buyukYaaa Rabbim ne büyük yazınızda yazılıymış demek kii benim annem beni yaşı çok büyük doğurmuş tedirginmiş aldırıp aldırmamak araında kalmış şimdi iyi ki doğurmuşum diyor önceki çocukları (4) ilgilenmiyor ben gencim ben ilgileniyorum herşeyiyle
Maşallah desenize sizin için hayat yeniden başlayacak inşallahAynen hiç umudum yok ilk çocuğum bide geç evlendim Rabbim çok buyuk
Merhaba testinizi atabilir misinizAynen hiç umudum yok ilk çocuğum bide geç evlendim Rabbim çok buyuk
İnşallah cnm ama eşimde sperm hız düşüklüğü var mecburen tedaviye başvurduk hayırlısı olsun ne diyelim. Allah bazen başka şeyleri vesile ederek veriyor buda bizim sinavimizBanada aşılama tüp bebek dediler iki ay önce ben kilom var diyetisyene gidip kilomu düşürüp gidecektim ama bugün öğlen yemeğinin aşırı kokmasiyla şüphelendim inşallah sizde en yakın zamanda muradiniza erersiniz
Kan testinimiMerhaba testinizi atabilir misiniz
Yok kaset testi siliklik derecesini merak ettim erken yapınca cok az çıkıyor yaKan testinimi
Heyecandan resmini çekmek hiç aklıma gelmedi inanın şimdi baktım koyulasmis ama vardi çizgi koyu pembe şekilde goruluyordu erken gebelik testi yaptimYok kaset testi siliklik derecesini merak ettim erken yapınca cok az çıkıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?