Beta hcg 134.12

umuttasiyann

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
13
6
6
42
Merhabalar benim adetime 5 gün var erken gebelik testinde silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım 134.12 çıktı adet döngüm 28 gün sevinmeliyim 41 yaşındayım bu arada tedevi görmedim hiç umudum yoktu

Ay maşallah ne güzell sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza
2 günde bir iniallah sağlıkla artar

İnşallah sadece saçma sapan ağlıyorum ne yapacağımı da bilemedim
Yaaa Rabbim ne büyük yazınızda yazılıymış demek kii benim annem beni yaşı çok büyük doğurmuş tedirginmiş aldırıp aldırmamak araında kalmış şimdi iyi ki doğurmuşum diyor önceki çocukları (4) ilgilenmiyor ben gencim ben ilgileniyorum herşeyiyle

Hayırlısı olsun inşallah cnm sağlıklı gebelik Lee dilerim. Bende 40a girdim 2. Aşılamami oldum pek umudum yok. Ne gibi belirtiler vardı
Banada aşılama tüp bebek dediler iki ay önce ben kilom var diyetisyene gidip kilomu düşürüp gidecektim ama bugün öğlen yemeğinin aşırı kokmasiyla şüphelendim inşallah sizde en yakın zamanda muradiniza erersiniz

Yaaa Rabbim ne büyük yazınızda yazılıymış demek kii benim annem beni yaşı çok büyük doğurmuş tedirginmiş aldırıp aldırmamak araında kalmış şimdi iyi ki doğurmuşum diyor önceki çocukları (4) ilgilenmiyor ben gencim ben ilgileniyorum herşeyiyle
Aynen hiç umudum yok ilk çocuğum bide geç evlendim Rabbim çok buyuk

Banada aşılama tüp bebek dediler iki ay önce ben kilom var diyetisyene gidip kilomu düşürüp gidecektim ama bugün öğlen yemeğinin aşırı kokmasiyla şüphelendim inşallah sizde en yakın zamanda muradiniza erersiniz
İnşallah cnm ama eşimde sperm hız düşüklüğü var mecburen tedaviye başvurduk hayırlısı olsun ne diyelim. Allah bazen başka şeyleri vesile ederek veriyor buda bizim sinavimiz

Kan testim

Eklentiler

• IMG_20240529_212505.webp
    IMG_20240529_212505.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
Back
X