Beta hcg 161

Esya12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
107
86
98
Merhaba transferin 8. Gunu 68 10. Gunu 161
Sevinemiyorum uzulemiyorum bir garip haldeyim. O minik kalbi duymak nasip olur mu?

Sevinemiyorum uzulemiyorum bir garip haldeyim. O minik kalbi duymak nasip olur mu?
Ayyyy bacım rabbim gonlune gore nasip etsin tabi kiiii ama degerlerin guzel artmis. Umarım o minik kalp atışını duymak bebegini gorup kucagina almak nasip olur 🙏

merhabalar sanırım sizde Erbil Bey de transfer işlemini olmuştunuz dimi öncelikle hayırlı olsun ne güzel gelmiş değerleriniz en kısa zaman da kalp atışını da duyarsınız hayırlısı ile Erbil Bey ne dedi değerleriniz için

merhabalar sanırım sizde Erbil Bey de transfer işlemini olmuştunuz dimi öncelikle hayırlı olsun ne güzel gelmiş değerleriniz en kısa zaman da kalp atışını da duyarsınız hayırlısı ile Erbil Bey ne dedi değerleriniz için
Bugun 13.gun 524 cikti beta hcg:) boyle devam ederse pzt keseyi gormeye gidecegiz Erbil Hocaya. Sizdemi Erbil Hocaya basladiniz sureciniz ne durumda. Merak ettiginiz bisey olursa yardincinolmak isterim.

Bugun 13.gun 524 cikti beta hcg:) boyle devam ederse pzt keseyi gormeye gidecegiz Erbil Hocaya. Sizdemi Erbil Hocaya basladiniz sureciniz ne durumda. Merak ettiginiz bisey olursa yardincinolmak isterim.
ayy evet 15 i kontrole gideceğim 20 side transfer olacak inşallah her şey yolundaysa çok çok heyecanlıyım :) size 2 embriyo mu transfer edildi

ayy evet 15 i kontrole gideceğim 20 side transfer olacak inşallah her şey yolundaysa çok çok heyecanlıyım :) size 2 embriyo mu transfer edildi
Evet ilk 2 embriyo transferi yapildi. Pzt de keseyi gorecegiz insallah. Erbil Hoca cok iyi tercih olmus benim ilk transferimde pozitifi gorduk cok sukur🙏 insallah sizinde transferiniz guzel gecer ve pozitifi gorursunuz🙏🙏

Evet ilk 2 embriyo transferi yapildi. Pzt de keseyi gorecegiz insallah. Erbil Hoca cok iyi tercih olmus benim ilk transferimde pozitifi gorduk cok sukur🙏 insallah sizinde transferiniz guzel gecer ve pozitifi gorursunuz🙏
aminnn inşallah bende size buradan güzel haberi veririm çok sevindim sizin adınıza da yavrunuzu ya da yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏

Back
X