Beta hcg 175

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.479
459
73
Merhaba benim 2 gün önce betam 105 bugün tekrar kan verdim 175 sağlıklı mı acaba doktoruma daha ulaşamadım bilgisi olan var mı

Merhaba benim 2 gün önce betam 105 bugün tekrar kan verdim 175 sağlıklı mı acaba doktoruma daha ulaşamadım bilgisi olan var mı
en iyisini doktorlar bilir ama onların sağlıklı buldukları 2 günde x2 katına çıkması yani 210 civarı ama sizinkide vooov kötü değil

en iyisini doktorlar bilir ama onların sağlıklı buldukları 2 günde x2 katına çıkması yani 210 civarı ama sizinkide vooov kötü değil
Evet doktorum da kısmen aynı şeyleri söyledi ilaçlarımı değiştirildi pazartesi tekrar kontrole gideceğim hayırlı sonuçlar alırım inşallah

İlk testinizi kacta ikinci testinizi kacta verdnz ?
200 civarlarinda olmaliydi ama sizin degerinizde cok düşük değil saat farkı olduğunu düşünüyorum

İlk testinizi kacta ikinci testinizi kacta verdnz ?
200 civarlarinda olmaliydi ama sizin degerinizde cok düşük değil saat farkı olduğunu düşünüyorum
Sanmıyorum ama inşallah öyledir. Yarım saat var yok arasında

Evet aynı yerde vermiştim doktorum bizim hastahanede ver pazartesi dedi bide bugün progestan fitille prolutan iğne verdi faydası olur inşallah
Neler neler yazmışlar.. yok öyle bir şey.. değer iki günde en az yüzde altmış artmalı ve sizinki yüzde yetmiş artmış. Yani normal yükselmiş. İlla iki kat olacak diye bir kural yok. Hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah..

Neler neler yazmışlar.. yok öyle bir şey.. değer iki günde en az yüzde altmış artmalı ve sizinki yüzde yetmiş artmış. Yani normal yükselmiş. İlla iki kat olacak diye bir kural yok. Hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah..
Ya inşallah aslında araştırmak istemiyorum ama ilk deneyimim korkuyorum soruyorum herkes birşey diyor doğru ne yanlış ne çözemiyorum size de çok teşekkür ederim gerçekten 🥹

Back
X