Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisini doktorlar bilir ama onların sağlıklı buldukları 2 günde x2 katına çıkması yani 210 civarı ama sizinkide vooov kötü değilMerhaba benim 2 gün önce betam 105 bugün tekrar kan verdim 175 sağlıklı mı acaba doktoruma daha ulaşamadım bilgisi olan var mı
Merhaba öncellikle gözünüz aydın olsun 2 gün arayla 2 katına çıkmalı değerMerhaba benim 2 gün önce betam 105 bugün tekrar kan verdim 175 sağlıklı mı acaba doktoruma daha ulaşamadım bilgisi olan var mı
Merhaba teşekkür ederim doktorumla da konuştum ilaçlarımı değiştirdi pazartesi tekrar kontrol var hayırlısıyla inşallahMerhaba öncellikle gözünüz aydın olsun 2 gün arayla 2 katına çıkmalı değer
Evet doktorum da kısmen aynı şeyleri söyledi ilaçlarımı değiştirildi pazartesi tekrar kontrole gideceğim hayırlı sonuçlar alırım inşallahen iyisini doktorlar bilir ama onların sağlıklı buldukları 2 günde x2 katına çıkması yani 210 civarı ama sizinkide vooov kötü değil
hayırlısı olsun hakkınızda inşallh güzel habeler verirsinizMerhaba teşekkür ederim doktorumla da konuştum ilaçlarımı değiştirdi pazartesi tekrar kontrol var hayırlısıyla inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahhayırlısı olsun hakkınızda inşallh güzel habeler verirsiniz
Sanmıyorum ama inşallah öyledir. Yarım saat var yok arasındaİlk testinizi kacta ikinci testinizi kacta verdnz ?
200 civarlarinda olmaliydi ama sizin degerinizde cok düşük değil saat farkı olduğunu düşünüyorum
Evet aynı yerde vermiştim doktorum bizim hastahanede ver pazartesi dedi bide bugün progestan fitille prolutan iğne verdi faydası olur inşallahAynı yerde mi verdiniz testinizi
Neler neler yazmışlar.. yok öyle bir şey.. değer iki günde en az yüzde altmış artmalı ve sizinki yüzde yetmiş artmış. Yani normal yükselmiş. İlla iki kat olacak diye bir kural yok. Hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah..Evet aynı yerde vermiştim doktorum bizim hastahanede ver pazartesi dedi bide bugün progestan fitille prolutan iğne verdi faydası olur inşallah
Cok kotu degil aslında %66 yetiyorEvet aynı yerde vermiştim doktorum bizim hastahanede ver pazartesi dedi bide bugün progestan fitille prolutan iğne verdi faydası olur inşallah
Ya inşallah aslında araştırmak istemiyorum ama ilk deneyimim korkuyorum soruyorum herkes birşey diyor doğru ne yanlış ne çözemiyorum size de çok teşekkür ederim gerçektenNeler neler yazmışlar.. yok öyle bir şey.. değer iki günde en az yüzde altmış artmalı ve sizinki yüzde yetmiş artmış. Yani normal yükselmiş. İlla iki kat olacak diye bir kural yok. Hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah..
Doktorum da olumlu konuştu ama insanın içi içini yiyor işteCok kotu degil aslında %66 yetiyor