beta hcg 180 çıkmıştı arkadaşlar 2 gün sonra 363 çıktı tekrar 4 gün sonra tekrar kan testi istendi beta hcg 500 geçmeyince kese gözükmüyomuş bilgisi olan yardım etsin
canım öncelikle rabbim hayırlısını versin hakkında...ilk katlaman güzel ama ikinci biraz düşük gibi...48 saatte bir 2 ye katlaması lazım değerinin...kese için 1500 ü geçmesi lazım zaten...sana tavsiyem hiç bir şeyi stres yapma ve bekle canım...5-6 haftalıkken kese görülüyor zaten...allah yardımcın olsun ...çok ümitlenme yinede canım 5 şubatta 7 haftalık meleğimi kaybettim...herşeye hazırlıklı ol hamilelik süprizlerle dolu...
beta hcg 180 çıkmıştı arkadaşlar 2 gün sonra 363 çıktı tekrar 4 gün sonra tekrar kan testi istendi beta hcg 500 geçmeyince kese gözükmüyomuş bilgisi olan yardım etsin
Canim bhcg 500 gecmeyince degil 1500 u gecmeyince kese gorunmez. bazen 2000lerde falan ancak gorunur. 363 ciktiktan 2 gun sonra 800lerde, 2 gun daha sonra 1600 lerde BHCG seviyen. 4 gun sonra gorursun.
değerin çok güzel katlamışta benim bildiğim 1500 üzeri kese gözüküyo daha erken yani kan testinden 2 hafta sonra normalde keselere bakıyor dr lar canım bi sorun yoksa hamilesin hayırlı olsun
ewet benimde 1554 iken gözükmüştü o zaman 5+2 olmuştu zaten kuzucuğum zaten vajinal bakılıyo canım karnından gözükmesi mümkün değil ben 7+2 iken karnımdan gözüktü oda zor zar doktorun bi tarafından ter aktı valladelikafadulden