Beta hcg 19

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
27
Merhaba hanımlar günaydın daha önce de bu platformdaydum çok şükür bir bebeğim oldu ve bir bucum yaşında bin şükür. Dün ise tekrar kan testi verdiğimde beta hcg 19 çıktı gebelik olmadigini söylediler iki hafta sonra tekrar yaptırın dediler ama benim kafam çok karıştı idrar testini yaptığımda ise ilk başta cikmadi çift çizgi ama saatler geçtiğinde baktığımda silik bir çizgi vardı sizce ne olur

Değil mi ben de öyle biliyorum ama adet öncesinde de oluyormuş sanirim bu yükseklik ben de anlamadım bir yerde gebesiniz dediler baska bir hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik veya adet öncesinde oluyor böyle şeyler hamile falan değilsiniz dediler
Merhaba sonuç ne oldu acaba bende dün kan verdim 17 çıktı adetime daha 6 gün var

Değil mi ben de öyle biliyorum ama adet öncesinde de oluyormuş sanirim bu yükseklik ben de anlamadım bir yerde gebesiniz dediler baska bir hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik veya adet öncesinde oluyor böyle şeyler hamile falan değilsiniz dediler
Önemli olan düzenli artması
Tek bir kere baktıkları kan sonucuna göre böyle bir yorum yapmaları saçma
Siz tekrarlayın iki gün sonra
Reglinize kaç gün var ki?

Merhaba hanımlar günaydın daha önce de bu platformdaydum çok şükür bir bebeğim oldu ve bir bucum yaşında bin şükür. Dün ise tekrar kan testi verdiğimde beta hcg 19 çıktı gebelik olmadigini söylediler iki hafta sonra tekrar yaptırın dediler ama benim kafam çok karıştı idrar testini yaptığımda ise ilk başta cikmadi çift çizgi ama saatler geçtiğinde baktığımda silik bir çizgi vardı sizce ne olur
Hamilesiniz benim ilk değerim 31 çıkmıştı 4 er gün arayla kan testni tekrarladım 31 211 1192 çıktı sizde tekrarlayın

Siz böyle söyleyince bir heyecanlandim şimdi daha da yeni işe gitmiştim çok sürpriz oldu bana peki olursa işte bir sıkıntı çıkarırlar mi sizce

Önemlı olan degerin saglıklı artması nasıl hamile deyilsnz diyorlar anlamadım :D 8 bthcg ile bana hamilesin diyen doktormu sorunlu yoksa 19 la size hamile degilsiniz diyenmi anlamdm cidden basından savmıs biraz sanırım benim doktorum dusuk bir deger ama yeni dollenmıs olablr ıkı gunde bır kan ver hamilesin saglıklı artıs olursa saglıklı bir gebeliktir demıstı

Tamam çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah bir yandan biraz korkuyorum çünkü dediğim gibi daha 1 buçuk yaşında bir tane daha oğlum var nasıl yaparım ederim diye ama bir tandan da çok mutluyum karmakarışık duygular
Dua et senin 1.5 yasindaymis ben 8 aylik oglan annesiyim galiba hamileyim 3 gun geckkmem var silik cizgim var yandim ben :)

1.5 yasinda evladiniz yemek cis fln söyleyebiliyor mu?

Önemlı olan degerin saglıklı artması nasıl hamile deyilsnz diyorlar anlamadım :KK70: 8 bthcg ile bana hamilesin diyen doktormu sorunlu yoksa 19 la size hamile degilsiniz diyenmi anlamdm cidden basından savmıs biraz sanırım benim doktorum dusuk bir deger ama yeni dollenmıs olablr ıkı gunde bır kan ver hamilesin saglıklı artıs olursa saglıklı bir gebeliktir demıstı
İşte benim de tam olarak bekledigim cevap buydu ama dediğiniz gibi başından savdi ve bütün hayallerimizi yerle bir etti resmen

Back
X