Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çocuk gelişimciyim 2 yaşı tam doldurmadan zorlamak çocukta ciddi travmaya yol açıyor, çok komik ama birçok bebek kakasından korkuyor mesela Şimdiden tuvalet eğitimi ile alakalı şarkılar, çizgi filmler ve masallarla bu sürece yatkınlık başlatabilirsin ama şimdiden wc eğitimine zorlama çocuk hareketleri ile belli eder zaten. 2 yaşında olunca ödüllendirme sistemi ve oyunlarla başlarsın eğitime.
Her çocuğun gelişimi kendine özel ve diğer çocuklardan farklıdır. Hazır olan bebek annenin çocuğu yakın takibi ile (hareketlerini takip etmek, yiyecek ve sıvı alımı sonrası belirli zaman aralıkları ile wcye oturtmak gibi) 1 yaşında bile tuvalet eğitimini tamamlayabilir ama bu çocuğun hazır oluşuyla alakalı, diğer yandan 3 yaşında hala eğitimi tamamlamamış olabilir, bu eksiklik değil gelişim farklılığıdır
Canım üzülme bence kan degerını kendın bıle takıp edebilirsn :) iki gunde bri aynı herde aynı saatte ikiye katlanıyorsa degerın Allahın izni ıle hersey yolunda demektır ve o dr birdaha gitme bence oyle kısıler işini severek yapmayan kısıler .. belkide cok istenen beklenen bir gebelik neden insanlara hayal kırıklıgı yasatrlar anlamıyorum
Merhaba güzel haberlerle geldim bugün iki gün arayla iki kere kan verdim ilk 68 sonra bugün verdiğimde 230a yükselmisti çok şükür yani artık gebelik var diyebiliriz sanırım sizin sonuç nedir acaba
Merhaba güzel haberlerle geldim bugün iki gün arayla iki kere kan verdim ilk 68 sonra bugün verdiğimde 230a yükselmisti çok şükür yani artık gebelik var diyebiliriz sanırım sizin sonuç nedir acaba
Ya bu mesajinizda bana umut oldu. Benimde adete 5 gün varken 3.78 3 gün varken 28 cikti yarın adet günüm test verecegim insallah sizinki gibi guzel bi yükseliş gorurum
Ya bu mesajinizda bana umut oldu. Benimde adete 5 gün varken 3.78 3 gün varken 28 cikti yarın adet günüm test verecegim insallah sizinki gibi guzel bi yükseliş gorurum