Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim aynen bu sekilde gecikti 2 cikti bi hafta sonra 290.Kizlar merhaba adetim 8 gun gecikti idrar tahlilim negatif beta hcg 2.0 cikti mide bulantim kasik agrilarim var forumda 2 den hamile olanlar okudum basina bole bir durum gelen varmi
Insallah kuzum ya icime su serptin 9 gun dun yine test yaptim evde normal yine cizgi cikmadi hamile olduguma eminim ama 1/2 hafta beklicem artikBen varim aynen bu sekilde gecikti 2 cikti bi hafta sonra 290.Eki Görüntüle 2667797
Insallah kuzum azin bal yesinBence hamilesin umarım öyledir![]()
Canım olabilir ama olmama ihtimali daha çok benim adete 4-5gun kala 2.42 çıktı kesin hamileyim diye havalara uctum 2 gun sonra 0.05 e düşmüştü. Ertesi ay hamile kaldimKizlar merhaba adetim 8 gun gecikti idrar tahlilim negatif beta hcg 2.0 cikti mide bulantim kasik agrilarim var forumda 2 den hamile olanlar okudum basina bole bir durum gelen varmi
kuzum idral tahlilinde cift cizgiyi yestten 4 gun sonra gordum Allah isteyen herkese nasip etsinCanım olabilir ama olmama ihtimali daha çok benim adete 4-5gun kala 2.42 çıktı kesin hamileyim diye havalara uctum 2 gun sonra 0.05 e düşmüştü. Ertesi ay hamile kaldim
Kizlar roll gebelik testiyle sabah idrarinda iki pozitifim var aksam bebetime buldum tok karnina cizgi ckmadi sebebi nedir
Insallah oyledirÇok su içtiyseniz akşam yanıltma ihtimali yüksek diye biliyorum.
senin kadar şanslı değilmişim kuzum adet oldumBen varim aynen bu sekilde gecikti 2 cikti bi hafta sonra 290.Eki Görüntüle 2667797
Hayirlisi olsun. Bi dahaki sefere inssenin kadar şanslı değilmişim kuzum adet oldum