doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem
doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem
Tamam canim ben mesela 1600 idi sanirim o zaman gördüm senin referans degerlerin farkli olabilir ben kalp atışında da kesesindede alttan muayene ile şahit oldum.
Tamam ben 8+3 haftalik hamileyim daha pazar keseyi karnimdan gordu doktorum alttan muayene.ile.hep.şahit oldum. ama işte kimileri alttan.muayene olduğu gün adet oluyor Allah Muhafaza
son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım
Anladım dediğim gibi kimleri alttan.muayene.olduğu gün adet oluyormuş doktorum.alttan.muayene.edeceğim ama böyle olupda başımın etini yiyolar dedi . bisey olursa bana gelme senin yuzunden diye dedi. ama iste ben merak heycan baktirdim .bekleyebilirim diyosan en.iyisi canım .
son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım
ya ilk gebeligimde hep alttan muayene oldum 8 haftallıkken kesenin şekli bozulmuş falan dediler sonrada kalp atışı izlenemedi ondan çok korkuyorum bakalım beklciem sabırla inş