beta hcg 2.000 olupta keseyi gören arkadaşlar var mı?

Beta hcg 248 di ilk öğrendiğimde, alttan ultrason ile baktı küçük bi nokta vardı kese oluşmaya başlamış

beta hcg 2.000 olupta keseyi gören arkadaşlar var mı?
Kac haftalik onu.bildirseniz daha iyi her hastahanede referans degerler farkli olabiliyor.. yada beta kagidinizi cekip atin.ne kadarlik oldugunuza bakmalıyız öncelikle ,,mesela ben 4 haftalık hamileyken gördüm .

doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem

doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem
Tamam canim ben mesela 1600 idi sanirim o zaman gördüm senin referans degerlerin farkli olabilir ben kalp atışında da kesesindede alttan muayene ile şahit oldum.

alttan bakarsak görürüm dedi ama alttan muayene istemiyorum doktorda zaten alttan bakmak istemedi

son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım

alttan bakarsak görürüm dedi ama alttan muayene istemiyorum doktorda zaten alttan bakmak istemedi
Anladım dediğim gibi kimleri alttan.muayene.olduğu gün adet oluyormuş doktorum.alttan.muayene.edeceğim ama böyle olupda başımın etini yiyolar dedi . bisey olursa bana gelme senin yuzunden diye dedi. ama iste ben merak heycan baktirdim .bekleyebilirim diyosan en.iyisi canım .

son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım
İşte artık istemiyolar yeni hamilelikte alttan.muayeneyi.bazı doktorlar çünkü o gün birşey olursa doktora yüklenen ler varmış ..

ya ilk gebeligimde hep alttan muayene oldum 8 haftallıkken kesenin şekli bozulmuş falan dediler sonrada kalp atışı izlenemedi ondan çok korkuyorum bakalım beklciem sabırla inş

darısı başıma inş :):):) bende görür ve kalp atışını duyarım çok değişik bir his

Back
X