Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beta hcg 2.000 olupta keseyi gören arkadaşlar var mı?
doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem
doktora 1 haftadır gidip geliyorum kan veriyorum hala muayene etmedi alttan muayene istemiyorum karnımdanda 3.000 olunca gözükür diyip gönderiyor beni pazartesi tekrar gidicem
Tamam canim ben mesela 1600 idi sanirim o zaman gördüm senin referans degerlerin farkli olabilir ben kalp atışında da kesesindede alttan muayene ile şahit oldum.
Tamam ben 8+3 haftalik hamileyim daha pazar keseyi karnimdan gordu doktorum alttan muayene.ile.hep.şahit oldum. ama işte kimileri alttan.muayene olduğu gün adet oluyor Allah Muhafaza
son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım
Anladım dediğim gibi kimleri alttan.muayene.olduğu gün adet oluyormuş doktorum.alttan.muayene.edeceğim ama böyle olupda başımın etini yiyolar dedi . bisey olursa bana gelme senin yuzunden diye dedi. ama iste ben merak heycan baktirdim .bekleyebilirim diyosan en.iyisi canım .
son adet tarihime göre 7+3 günlük hamileyim ama kan değeleri 5 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş dedi doktor ama muayene etmedi bir türlü onu anlamadım
ya ilk gebeligimde hep alttan muayene oldum 8 haftallıkken kesenin şekli bozulmuş falan dediler sonrada kalp atışı izlenemedi ondan çok korkuyorum bakalım beklciem sabırla inş