Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 15 gündür adet olmuyorum. Gebelik testinde negatif çıktı. İçim rahat etmedi kan testi verdim onda da sonuç 2.30 çıktı yükselme şansı var mı yok böyle kalır mıı. ( Hâlâ adet olmadım )
15 gün uzun bir süre, bu zamana kadar belli olmalı diye düşünüyorum, geç döllenme vs. bir sürü faktör oluyor tabi ama bir doktora giderseniz daha sağlıklı bilgi verecektir.
Kızlar merhaba bat’a 3 gün kala yani 1 Aralıkta 39.4 çıktı 4 aralık bat günü 343.4 çıktı 6 aralıkta 793.3 çıktı doktor buna biraz düşük dedi. 9 aralıkta tekrar yaptık 2303 çıktı iyi mi sizce? İlk hamileliğim merak ediyorum? Bu arada 7 aralıkta keseyi gördü 9 aralıkta tekrar baktı kesede çok az büyüme vardı
15 gün uzun bir süre, bu zamana kadar belli olmalı diye düşünüyorum, geç döllenme vs. bir sürü faktör oluyor tabi ama bir doktora giderseniz daha sağlıklı bilgi verecektir.
Kızlar merhaba 3 gün önce halsizlik için acile gittim kan testi yaptılar ve bat hcg 4.49 sınırdasın 2 günlük hamile olabilirsin dediler sizce artış olur mu