Beta HCG 2.39 ne anlama geliyor

2 aylık evliyim ve anne olmayı çok istiyorum bana dua eder misiniz
Tabii ki ederim daha yeni evliymişsiniz zaten canım iki ay az bi süre kafaya takma sakın sende İsmi Azam duasını oku çok etkili bi dua sonra dileğini dile rabbim inşallah nasip eder ben öyle hamile kaldım diye düşünüyorum

Benim bir yoldaşım olsun istiyorum biliyorum erken ama sürekli onunla konuşacağım elimi karnıma koyarken dertleşeceğim bir yarenim olsun istiyorum inşallah olur
dua ve sabır kavramlarına çok ihtiyacım var ismi azam duasını hamile kalmak için okumak istiyorum da ne diye dua ettiniz belki yanlış dua ediyorum

Valla canım ben 10 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra aralıkta bıraktım. Ocakta olmadı şubatta olmadı. Şubat ayında kandil günü oruç tutmuştum o günün akşamıda abdest alıp yasini şerif okuyup normal dualarımı ettim daha sonra İsmi Azam duasını okuyup Allahım sen bana bu ay hayırlı bir evlat nasip et diye dua ettim. Diğer ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…