Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani başlangıç olabilme ihtimali olabilir değil mi ya da gebelik yokDüşük canım inşallah hamilesindir ama 5 üzeri olması
Teşekkür ederim fikriniz içinMaalesef gebelik yokinsallah besin uzerine yukselir
Evet 10 gün kadar geciktiGebelik yok gibi duruyor. Adetiniz geçtimi?
Sağlık olsun sizde üzülmeyin inşallah tez zamanda bebek müjdesi alırsınızSizi üzmek istemem ama benim de değerim 2 çıktı bi kaç gün sonra adet oldumhayallerim yıkıldı diyebilirim
Benimde öyle 5 gün geçti test yaptım eve geldim adet oldumSizi üzmek istemem ama benim de değerim 2 çıktı bi kaç gün sonra adet oldumhayallerim yıkıldı diyebilirim
Bende geç döllenme ihtimali olabilir diye bugün kan verdim sonucu e nabızdan gördüm ama 0 da değil o yüzden bilemiyorumHmm acaba geç döllenmiş olabilir mi?Yani tam bilmiyorumda baya geçmiş çünkü
Ben tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedimBenimde öyle 5 gün geçti test yaptım eve geldim adet oldumşaka gibi pskolojim bozuldu
Stres yapma gülBen tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Ozman biraz daha bekle tekrarla. Evde idrar testi hiç yaptın mı?Bende geç döllenme ihtimali olabilir diye bugün kan verdim sonucu e nabızdan gördüm ama 0 da değil o yüzden bilemiyorum
Elimizde 3 ihtimal var canım.Merhaba beta hcg 2.39 çıktı çok merak ediyorum yardımcı olue musunuz?
O zaman en iyisi 1 hafta daha beklemek. Yarın sonucumu göstermeye gidip gitmeme konusunda kararsızım aslında gitsem ultrasona da girerim ama bilmiyorum. Bu arada kimyasal gebelik olmasından korktum şuanElimizde 3 ihtimal var canım.
Bir; Hamile değilsin başka sorunlardan adet olmamış olabilirsin. Kist vs var mı kontrol ettirmekte fayda var. Kanda intihap vs olunca bile bu durumlar olabiliyor.
İkinci; Geç döllenme olabilir, eğer öyleyse haftaya kanda ve idrarda silik vererek kendini belli eder.
Üçüncü; Kimyasal gebelik geçirmiş ve hcg oranın yükselmişken şuan düşüyor olabilir, 2.39 ise 2-3 güne sıfırlanıp kanama yapacak olabilir.
Bana kalırsa 1 hafta daha bekle eğer testte yeniden hamile çıkmazsa adet söktürücü yazdır doktoruna![]()
EvetOzman biraz daha bekle tekrarla. Evde idrar testi hiç yaptın mı?
Teşekkür ederim fikriniz için yarın gideceğimBence ihmal etme hemen git doktora. Bare birşey varsa hemen çözülür