BETA HCG 2.39 sizce gebelik durumu nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
550
190
53
Merhaba beta hcg 2.39 çıktı çok merak ediyorum yardımcı olue musunuz?

Sizi üzmek istemem ama benim de değerim 2 çıktı bi kaç gün sonra adet oldum 😟 hayallerim yıkıldı diyebilirim

Hmm acaba geç döllenmiş olabilir mi? 🤔🤔 Yani tam bilmiyorumda baya geçmiş çünkü
Bende geç döllenme ihtimali olabilir diye bugün kan verdim sonucu e nabızdan gördüm ama 0 da değil o yüzden bilemiyorum

Benimde öyle 5 gün geçti test yaptım eve geldim adet oldum😂 şaka gibi pskolojim bozuldu
Ben tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedim

Ben tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Stres yapma gül☺️ inan öyle daha kolay oluyor herşey nasip kısmet

Merhaba beta hcg 2.39 çıktı çok merak ediyorum yardımcı olue musunuz?
Elimizde 3 ihtimal var canım.
Bir; Hamile değilsin başka sorunlardan adet olmamış olabilirsin. Kist vs var mı kontrol ettirmekte fayda var. Kanda intihap vs olunca bile bu durumlar olabiliyor.
İkinci; Geç döllenme olabilir, eğer öyleyse haftaya kanda ve idrarda silik vererek kendini belli eder.
Üçüncü; Kimyasal gebelik geçirmiş ve hcg oranın yükselmişken şuan düşüyor olabilir, 2.39 ise 2-3 güne sıfırlanıp kanama yapacak olabilir.

Bana kalırsa 1 hafta daha bekle eğer testte yeniden hamile çıkmazsa adet söktürücü yazdır doktoruna 🤷

Elimizde 3 ihtimal var canım.
Bir; Hamile değilsin başka sorunlardan adet olmamış olabilirsin. Kist vs var mı kontrol ettirmekte fayda var. Kanda intihap vs olunca bile bu durumlar olabiliyor.
İkinci; Geç döllenme olabilir, eğer öyleyse haftaya kanda ve idrarda silik vererek kendini belli eder.
Üçüncü; Kimyasal gebelik geçirmiş ve hcg oranın yükselmişken şuan düşüyor olabilir, 2.39 ise 2-3 güne sıfırlanıp kanama yapacak olabilir.

Bana kalırsa 1 hafta daha bekle eğer testte yeniden hamile çıkmazsa adet söktürücü yazdır doktoruna 🤷
O zaman en iyisi 1 hafta daha beklemek. Yarın sonucumu göstermeye gidip gitmeme konusunda kararsızım aslında gitsem ultrasona da girerim ama bilmiyorum. Bu arada kimyasal gebelik olmasından korktum şuan 🥺

Back
X