Beta hcg 2 çıkan var mı

tanemzeynep

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
6
1
1
33
Merhaba, reglim 2 gün gecikti dün kan testi verdim beta hcg <2 çıktı kasık ağrılarım çok fazla bacaklarıma kadar vuruyor henüz hiç bi lekelenmem de olmadı benim gibi beta hcg 2 çıkıp sonradan değeri yükselenler var mı?

10 üzerine hamilelik var denilir. 2 çok düşük

evet biliyorum ama merak ettim döngüm hep 24 ilk defa bu kadar uzadı doktor haftaya tekrar kan testi vermemi söyledi

Merhaba benim ilk gebeligimde testte çok silik bir çizgi çıktı. Kan verdim beta hcg 4 çıktı ama sonraki günler yükseldi. Ama 7inci haftada düşük yaptım sonrasında. Yani düşüğün beta degeriyle bir ilgisi var mı bilmiyorum. Fakat zannetmiyorum cünkü düzenli bir şekilde katlanarak arttı sonrasında

Merhaba benim ilk gebeligimde testte çok silik bir çizgi çıktı. Kan verdim beta hcg 4 çıktı ama sonraki günler yükseldi. Ama 7inci haftada düşük yaptım sonrasında. Yani düşüğün beta degeriyle bir ilgisi var mı bilmiyorum. Fakat zannetmiyorum cünkü düzenli bir şekilde katlanarak arttı sonrasında. İnşAllah gebesindir

Benimde adetim 11 gün gecikmişti hcg 2.30 çıktı doktorum yarın tekrar test vermemi istedi. İnşallah yükselir hala daha adet olmadım, adet söktürücü kullandığım halde

Sürekli beta ya baktıran biri olarak gebelik yok canım inşallah en kısa zamanda bebişin olur ama ümitsiz olma belki de geç döllenmedir

Benimde adetim 11 gün gecikmişti hcg 2.30 çıktı doktorum yarın tekrar test vermemi istedi. İnşallah yükselir hala daha adet olmadım, adet söktürücü kullandığım halde
Peki sonra ne oldu benimde dün 11 gun gecikmem vardı test verdim 2.15 çıktı.hep 0.100 çıkardı ilk kez böyle bir şey oldu.sizinki yukseldimi

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…