Beta hcg 2 kat artış var mı

Kızlar merhaba ya cumartesi günü beta 0.33 cıktı doktor negatif dedi ama hala hastalanmadm netten de baktığım da oluyormuş böyle bazen sonradan pozitife dönen bilginiz var mı acaba bu konuda 🙏

Regl kaç gün geçti mesela benim regl olcagım gün hamileymişim haberim yoktu 2 çizgi çıktı ve beta hcg 987 çıkmıştı adetimin ilk günü senin adet gününde geçmiş sanırım ama kan her zaman dogru sonuç verir

Kızlar merhaba ya cumartesi günü beta 0.33 cıktı doktor negatif dedi ama hala hastalanmadm netten de baktığım da oluyormuş böyle bazen sonradan pozitife dönen bilginiz var mı acaba bu konuda 🙏
Şöyle diyim, ben geçen sene 31 mayısta son adetimi olmuştum 30-31 günde bir adet oluyorum, temmuzun başında adet olmam gerekirken adet olmadım. Adetim 4 gün gecikti test ve tahlil yaptım negatif çıktı. Yani tahlilde de negatifti. Aradan 1 hafta 10 gün sonra filan tekrsr test ve tahlil yaptırdım, tahlil sonucu çıkmadan önce testte çok çok silik bir çizgi çıkmıştı, tahlil sonucunu almaya gittiğim gün tekrar test yaptım pozitif çizgisi iiyice belirginleşmişti, o gün tahlil sonucumda da pozitif çıktı şuan hamileyim doğumu bekliyorum. Benim geç döllenme olmuş.

Arkadaşlar merhaba sabah test yaptım 204 çıktı 2 gün sonra tekrarlamamı istedi dr. Sizce yükselirmi çok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba sabah test yaptım 204 çıktı 2 gün sonra tekrarlamamı istedi dr. Sizce yükselirmi çok korkuyorum
Sağlıklı gebelikse yükselir zaten korkma ama sonucu almışsındır zaten

Back
X