Beta hcg 2 kat artmıyo korkmalı mıyım

Hep aynı yerde mi ölçüldü acaba değeriniz? Hastaneden hastaneye değişebiliyor çünkü sonuç. Hemen korkmayın, kendinizi de kötüye hazırlamayın. Sonuçta artıyor, oraya odaklanın. Bol bol dua edin, kendinizi sakinleştirecek şeyler düşünün. Stres olumsuz etkiler. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, Rabbim yardımcınız olsun 💕

Sizin de mi öyle oldu peki . ya rabbim ne muradın varsa versin gurbetteyim maf oldum
Evet ilk başlarda güzel artmıştı sonra az artınca keseyi göremicem diye korkmuştum ama keseyi de kalp atışını da gördük. Nasipte yokmuş kalbi durdu tekrar nasip olur inşallah bana da 💜 sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 😘

Evet ilk başlarda güzel artmıştı sonra az artınca keseyi göremicem diye korkmuştum ama keseyi de kalp atışını da gördük. Nasipte yokmuş kalbi durdu tekrar nasip olur inşallah bana da 💜 sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 😘
Kalbinin durmasının o artışla alakası yok demi alakası olsa gelişim devam etmezdi hetalde çok geçmiş olsun sizde mi benim gibi pkolusunuz

Kalbinin durmasının o artışla alakası yok demi alakası olsa gelişim devam etmezdi hetalde çok geçmiş olsun sizde mi benim gibi pkolusunuz
Yok hayır büyük ihtimalle sakattı dedi, 10uncu haftaya gelmiştik çünkü 9da durmuş kalbi o bahsettiğim artış 5inci haftadaydı için rahat olsun 💜 benim sebepsiz infertilite hiç bi neden yok ama olmuyo

Yok hayır büyük ihtimalle sakattı dedi, 10uncu haftaya gelmiştik çünkü 9da durmuş kalbi o bahsettiğim artış 5inci haftadaydı için rahat olsun 💜 benim sebepsiz infertilite hiç bi neden yok ama olmuyo
Rabbim tekrar gönlünde ki muradını versin sonra kucağına koysun inşşş

Aynısını yaşıyorum hergün ağlıyorum 22 Ocak :522. 24 Ocak :722. 28 Ocak : 1616. 3 şubatta kesem gözüktü ama bebek yok benim hesabım 6 haftalık doktor dört yada beş diyor. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız

Back
X