Beta hcg 2 kat artmıyo korkmalı mıyım

Ya 2 kat artması diye ağla ağla bi hal oldum :KK43:
Canım herkesin bünyesi farklıymış herkeste aynı derece artmazmış sen ağlayarak yavaşlatıyorsun zaten hormonlarını üzme kendini kasma ki hormonlar da güzelce çalışsın arkadaşın dediği gibi yüzde 60 artsın yeterli önemli olan kese 2binlerde gözüksün stres yapma ki bebiş etkilenmesin bolca dua et🤲❤️

Canım herkesin bünyesi farklıymış herkeste aynı derece artmazmış sen ağlayarak yavaşlatıyorsun zaten hormonlarını üzme kendini kasma ki hormonlar da güzelce çalışsın arkadaşın dediği gibi yüzde 60 artsın yeterli önemli olan kese 2binlerde gözüksün stres yapma ki bebiş etkilenmesin bolca dua et🤲
Bol bol fatiha okuyorum eşimde bende

Anldm cnm Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah 🤲❤️ iyi düşün iyi olsun insAllah hamirlligin başlarında ister istemez tereddüt oluyor geçecek insAllah

Bu haftalar çok riskli, sağlıklı değilse bu haftalarda kayıp yaşanıyor mutlaka, sana da çok geçmiş olsun
Öyleymiş keşke kalp atışını duymasaydım... Neyse Allah bundan sonra sağlıkla sıhatle kucağıma daha doğrusu isteyen herkesin kucağına nasip etsin

Öyleymiş keşke kalp atışını duymasaydım... Neyse Allah bundan sonra sağlıkla sıhatle kucağıma daha doğrusu isteyen herkesin kucağına nasip etsin
Amin inşallah🙏 ben de yeni kaybettim canım çok yanıyor burasi dışında hicbir sey rahatlatmıyor beni

Hep aynı yerde mi ölçüldü acaba değeriniz? Hastaneden hastaneye değişebiliyor çünkü sonuç. Hemen korkmayın, kendinizi de kötüye hazırlamayın. Sonuçta artıyor, oraya odaklanın. Bol bol dua edin, kendinizi sakinleştirecek şeyler düşünün. Stres olumsuz etkiler. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, Rabbim yardımcınız olsun 💕
İlki baka yerde sadece diğerleri sağlık ocağı baktı

Canım biliyorsun bende senle aynı durumdayım sanırım keseyi bir kaç gün sonra görürsün 5+7 de gördüm ben . Sürekli allahumme ya evvelu ve el musavvir de allahım sonsuz gücüyle güzelleştirsin 🤲

Back
X