Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar beta hcg önce 257 çıktı sonra 908 çıktı en son 1720 çıktı hepsini 48 saat arayla verdim. En sonuncusu tam 2 kat artmadı. Bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum var mı benim gibi artış olup sıkıntı yaşamayan
Canım aynı saatte vermediysen de bu gibi küçük farklar olabilir. Bu arada doktora gittin mi? Eğer 3000 okduysan yani son kan vermen üzerinden iki gün geçtiyse karından keseyi de görebilir doktorun. Belki biraz daha rahatlarsın o zaman.
Hep aynı saatte verdim tam 48 saat geçmişti. İçim hiç rahat değil dün 1720 çıktı. Yarın doktora gidecektim ama tejrat kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü böyle durumlarda kese görünse de sıkıntı çıkabiliyor. Öyle stres yaptım ki.
Hep aynı saatte verdim tam 48 saat geçmişti. İçim hiç rahat değil dün 1720 çıktı. Yarın doktora gidecektim ama tejrat kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü böyle durumlarda kese görünse de sıkıntı çıkabiliyor. Öyle stres yaptım ki.
Böyle stres yapman bebeğe daha zararlı canım. 2 kat değil de 1,89 kat artmış. Çok da büyük fark yok. Bence bu kadar gerilme. Ama tabiki bir doktora gidip içini rahatlat.
Böyle stres yapman bebeğe daha zararlı canım. 2 kat değil de 1,89 kat artmış. Çok da büyük fark yok. Bence bu kadar gerilme. Ama tabiki bir doktora gidip içini rahatlat.
Benim ilk hamileliğimde yüksek artmıştı ikizden şüphelenmişti doktor. Bunda ise daha başındayım. 131 ile öğrendim. 4 gün sonra 618 oldu. Bugün tekrar kan verdim. Henüz sonuç çıkmadı.
Canım aynı saatte vermediysen de bu gibi küçük farklar olabilir. Bu arada doktora gittin mi? Eğer 3000 okduysan yani son kan vermen üzerinden iki gün geçtiyse karından keseyi de görebilir doktorun. Belki biraz daha rahatlarsın o zaman.