Beta hcg 2 kat şart mı

Eylulkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
124
127
53
32
Kızlar beta hcg önce 257 çıktı sonra 908 çıktı en son 1720 çıktı hepsini 48 saat arayla verdim. En sonuncusu tam 2 kat artmadı. Bir sıkıntı olur mu çok korkuyorum var mı benim gibi artış olup sıkıntı yaşamayan

Canım aynı saatte vermediysen de bu gibi küçük farklar olabilir. Bu arada doktora gittin mi? Eğer 3000 okduysan yani son kan vermen üzerinden iki gün geçtiyse karından keseyi de görebilir doktorun. Belki biraz daha rahatlarsın o zaman.

Hep aynı saatte verdim tam 48 saat geçmişti. İçim hiç rahat değil dün 1720 çıktı. Yarın doktora gidecektim ama tejrat kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü böyle durumlarda kese görünse de sıkıntı çıkabiliyor. Öyle stres yaptım ki. 😞

Hep aynı saatte verdim tam 48 saat geçmişti. İçim hiç rahat değil dün 1720 çıktı. Yarın doktora gidecektim ama tejrat kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü böyle durumlarda kese görünse de sıkıntı çıkabiliyor. Öyle stres yaptım ki. 😞
Böyle stres yapman bebeğe daha zararlı canım. 2 kat değil de 1,89 kat artmış. Çok da büyük fark yok. Bence bu kadar gerilme. Ama tabiki bir doktora gidip içini rahatlat.

Böyle stres yapman bebeğe daha zararlı canım. 2 kat değil de 1,89 kat artmış. Çok da büyük fark yok. Bence bu kadar gerilme. Ama tabiki bir doktora gidip içini rahatlat.
Çok haklısınız çok teşekkür ederim 😊kendimi rahatlatmaya çalışacağım başarabilirsem eğer

Canım aynı saatte vermediysen de bu gibi küçük farklar olabilir. Bu arada doktora gittin mi? Eğer 3000 okduysan yani son kan vermen üzerinden iki gün geçtiyse karından keseyi de görebilir doktorun. Belki biraz daha rahatlarsın o zaman.
Hesaplama kolay olsun diye 2 katı diyorlar yoksa %60-70 artışlar bile sağlıklı deniliyor. Ki senin rakamların gayeeet güzel artmış hiç canını sıkma

Değerleriniz gayet güzel artmış içinizi rahatlatmak için bi doktora gösterip fikir edinebilirsiniz hayırlı olsun 🌹

Back
X