Beta Hcg 2 ye katlanmıyor

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
295
187
323
Bir mucize olarak tüp bebek tedavisi sırasında12 lucrin iğnesi ve 8 gün pirmolut n kullanmışken hamile kaldım pazartesi bhcg 511 di bugün 700 doktor iyi değil dedi cuma tekrar yaptır dedi. Ama benim moralim tamamen gitti. Rabbim verdi Rabbim alır ondan başka sığınağım yok ama değeri böyle olup hamileliği devam eden varmı?

hemen kötü düşünme , ikiz gebelik başlayıp teki sonlandığındada değer ikiye katlamıyor. cuma günü ne durumda olduğun ortaya çıkacaktır. o yüzden tüm kötü olasılıkları düşünmeyi bırakmalısın.

hemen kötü düşünme , ikiz gebelik başlayıp teki sonlandığındada değer ikiye katlamıyor. cuma günü ne durumda olduğun ortaya çıkacaktır. o yüzden tüm kötü olasılıkları düşünmeyi bırakmalısın.
Hemen aklina kötü şeyler getirme cnm ben sadece bir kez kan testi yaptırdım tekrar yaptırmadim hakkinizda hayırlısı

bugün dayanamadım tekrar yaptırdım. 1023 çıktı doktorum yarın gel kese varmı bakalım dedi =) inşaAllah Rabbim bu bebeği nasip etmiştir. artık evladım olur inşaAllah.

aslında bende bu kadar test yaptırmak istemezdim ama doktor gebelik devam etmeyebilir diyince birde tüp bebek tedavisi sırasında olunca tahlil sapığı gibi oldum =)

canımm çok sevindim insallah kucagına alırsın bebişini sağ salim umut oldun bana inan şimdi biliyorsun benimde 2 ye katlamıyor 31 di 48 oldu ay cok sevindim inşallah su mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı geri çevirmez

aslında bende bu kadar test yaptırmak istemezdim ama doktor gebelik devam etmeyebilir diyince birde tüp bebek tedavisi sırasında olunca tahlil sapığı gibi oldum =)

canım sonucun nedir? merak ettim , umarım meleğn seninledir ;) ;)

canım sonucun nedir? merak ettim , umarım meleğn seninledir :KK66: :KK66:
Henüz keseyi göremedik doktor dışgebelik olabilir diyor. Yarın tekrar test yaptır dedi. 2000 i görürsek tekrar ultrasonla bakıcak çok bunaldım.. Ama herşey Rabbimin elinde. Akalım ne olucak

Canım benim dıs gebelik değildir inş bende bundan korktugum için çok araştırdım karin kasık ağrısı oluyormuş değer bir düşüp bir artiyormus sende öyle bisi var mi?

Benim değerim sürekli artıyor ama biraz yavaş ve kese göremedik :( ama kısmet yarın belli olacak

Ayni benim gibi yani artıyor ama kimse doğru düzgün bisi demiyor daha çok yeni olduğu için bi ad koyamiyorlar da ben kendi kendimi yiyip bitirdigimle kalıyorum aglamayim diyorum ama engel olamiyorum daha 4 aylık evlisin yine olur diyorlar ama beni anlamıyorlar evet Allah in izninle yine olur inşallah ama esimde bende çok istiyoruz neden umutlanmisken kaybediyim canımı çok doldum ya

Dün gece çok sancı başladı dış geblikte tüpler patlıyo diye okuyunca korktum ve hastaneye gittik. Ama elhamdülillah keseyi gördük ;) rahim büyüme sancısıymış ;) bizde 2 yıldır bebiş için bekliyorduk ama her düşük zor bence hele benim gibi evhamlıysan

Canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah iyi bisi de duysam kotu bisi de duysam inanıyorum vallahi bende de dun çok ağrı oldu kivrandim gitmedim olumsuz bisi duymaya cesaretim yok diye bende bu sabah tekrar beta yaptırdım 1 2 saate cikcak hayirlisinla sonuç acaba benimde öyle bi ağrı mıydı yoksa yine idrar yolu enf mu belin ağırdı mi peki

Canım sanırım senin çok yeni çünkü ben daha 5. Haftadayım tahminimce sen 4. Başındasın inşallah değerlerin yükselir belim ağrıyor ama bende zaten fıtık var yani emin olamıyorum ama sağ kasığımda baştan beri batma var zaten sağdan yumurtlamıştım doktor ultrasonda görmüştü Rabbim yardımcımız olsun inşallah 1000 leri ve keseyi görürsün ama henüz erken ;)

Canım inşallah yükselmesine o kadar çok sevindim değerimin simdi çarşamba günü randevum bakalım o zaman kaç olmuş olucak Rabbim sen hayırlısı inşallah verdiği sevinci almaz benden de seninle beraber bekleriz bebisleri :)

Canım inşallah yükselmesine o kadar çok sevindim değerimin simdi çarşamba günü randevum bakalım o zaman kaç olmuş olucak Rabbim sen hayırlısı inşallah verdiği sevinci almaz benden de seninle beraber bekleriz bebisleri :)
ultrason için acele etme, beni kendi doktorum mahvetti progestanı bırak bebek yok dış gebesin dedi ki bugün değerim 2500 çıktı. eşim başka doktora gidlim dedi . çok şükür minick bebeğimizi gördük meğerse geç döllenmeymiş 4 hafta 2 günlükçükmüş ;) yeni gebeliklerde baktıkları makine çok fark ediyormuş yeni ve güçlü olması önemliymiş. şimdi inşallah haftaya kontrole gidiccez ayrıca dış gebeliklerde sancı kanama oluyormuş

kıyamam ya harbiden minicik çok sükür kanama ağrı yok canım oldu bir ara ağrı ama o da idrar yolu enf oldugundanmıs bakalım yarın kaç çıkıcak değerim R5abbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin kucagımıza

Canım benim dıs gebelik değildir inş bende bundan korktugum için çok araştırdım karin kasık ağrısı oluyormuş değer bir düşüp bir artiyormus sende öyle bisi var mi?
enDe asilama yaptirdim 12 gunde negatif dediler neyse adet oldum biturlu bitmedi 13 gun oldu doktora gittim adetim bitmiyondie enfeksiyondan deyup ilac verip yolladi hatta kadin dogumhapibverdi icmedim ben bugun doktora gittim siddetlinkasigimda agri kanama devam beta hcg 800 cikti ama kesdgozukmedi doktor 2 gun sonra anlariz bugun deger 424 dusmus doktor dusuk dedi ama dis genelikde olabilir dedi acaba geri yukselirmi bi umit :(

Back
X