Hemen aklina kötü şeyler getirme cnm ben sadece bir kez kan testi yaptırdım tekrar yaptırmadim hakkinizda hayırlısıhemen kötü düşünme , ikiz gebelik başlayıp teki sonlandığındada değer ikiye katlamıyor. cuma günü ne durumda olduğun ortaya çıkacaktır. o yüzden tüm kötü olasılıkları düşünmeyi bırakmalısın.
aslında bende bu kadar test yaptırmak istemezdim ama doktor gebelik devam etmeyebilir diyince birde tüp bebek tedavisi sırasında olunca tahlil sapığı gibi oldum =)
Henüz keseyi göremedik doktor dışgebelik olabilir diyor. Yarın tekrar test yaptır dedi. 2000 i görürsek tekrar ultrasonla bakıcak çok bunaldım.. Ama herşey Rabbimin elinde. Akalım ne olucakcanım sonucun nedir? merak ettim , umarım meleğn seninledir
ultrason için acele etme, beni kendi doktorum mahvetti progestanı bırak bebek yok dış gebesin dedi ki bugün değerim 2500 çıktı. eşim başka doktora gidlim dedi . çok şükür minick bebeğimizi gördük meğerse geç döllenmeymiş 4 hafta 2 günlükçükmüşCanım inşallah yükselmesine o kadar çok sevindim değerimin simdi çarşamba günü randevum bakalım o zaman kaç olmuş olucak Rabbim sen hayırlısı inşallah verdiği sevinci almaz benden de seninle beraber bekleriz bebisleri :)
enDe asilama yaptirdim 12 gunde negatif dediler neyse adet oldum biturlu bitmedi 13 gun oldu doktora gittim adetim bitmiyondie enfeksiyondan deyup ilac verip yolladi hatta kadin dogumhapibverdi icmedim ben bugun doktora gittim siddetlinkasigimda agri kanama devam beta hcg 800 cikti ama kesdgozukmedi doktor 2 gun sonra anlariz bugun deger 424 dusmus doktor dusuk dedi ama dis genelikde olabilir dedi acaba geri yukselirmi bi umitCanım benim dıs gebelik değildir inş bende bundan korktugum için çok araştırdım karin kasık ağrısı oluyormuş değer bir düşüp bir artiyormus sende öyle bisi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?