beta hcg 2 yine husrannnn offffff

canım bende pkoluyum bilirim nasıl tedavinin zor çekilmez olduğunu sabret canım rabbim elbet sabrının mükafatını verecektir:34: bende 4,5 yıl mücadele ettim sayısız kez tedavi yumurta takipleri oldum 3 aşılama geçirdim vee sonra rabbime çok şükür ilk tüp denemem de hamile kaldım :16::16:
vakti zamanı gelmeden hiçbişey olmuyo kuzum beklemek ve sabretmek gerek :16:

Canim bizi bizden baska kim anlayabilirki.Ama senin adina cok sevindim allah bebisine saglk uzun omurler nasip etsin.bende tup bebek istiyorum ams maddi olarak toparlanmamiz lazim biraz.Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin daha vakti var demekkki vardir rabbimin bir bildigi .allahim aratmasin kimseye insallahhhhh

Canim bizi bizden baska kim anlayabilirki.Ama senin adina cok sevindim allah bebisine saglk uzun omurler nasip etsin.bende tup bebek istiyorum ams maddi olarak toparlanmamiz lazim biraz.Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin daha vakti var demekkki vardir rabbimin bir bildigi .allahim aratmasin kimseye insallahhhhh

o illet hastalık bende de var :( 4 sene bekledim maalesef ve klomenle hamile kaldım çok şükür.

hiç kullandın mı ?

Back
X