Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz düzenli miSana adet tarihim 13 Eylül 12 Ekim'de veta HCG verdim 20.5 çıktı bugün ayın 14'ü benim gibi bu durumu yaşayıp gebeliği devam eden var mı Bir de iki güne bir test verilmesi gerekiyormuş doktorun dedi ki bir hafta sonra test ver
Evet düzenliAdetiniz düzenli mi
Benim son adette 9 eylül dü daha yüksek çıkmıştı belki geç döllenmiş olabilir bence 2 gün sonra tekrar kan ver eyer yükseliyorsa gelişme var demektirEvet düzenli
Yarın doktora tekrar gidip kan testi vericem enson 12 sinde yaptırmıştım siz ilk HCG kacla öğrendiniz adetiniz geçmiş miydi ben çünkü adetime bir gün kala öğrendimBenim son adette 9 eylül dü daha yüksek çıkmıştı belki geç döllenmiş olabilir bence 2 gün sonra tekrar kan ver eyer yükseliyorsa gelişme var demektir
Evet adet gunum 2 gün geçmişti 2709 du ama hCG dediğim gibi dollenemeye bağlı bişey benimki erken olmuştur seninki geç inşallah sağlıklı ilerlerYarın doktora tekrar gidip kan testi vericem enson 12 sinde yaptırmıştım siz ilk HCG kacla öğrendiniz adetiniz geçmiş miydi ben çünkü adetime bir gün kala öğrendim
Amin teşekkür ederimEvet adet gunum 2 gün geçmişti 2709 du ama hCG dediğim gibi dollenemeye bağlı bişey benimki erken olmuştur seninki geç inşallah sağlıklı ilerler![]()
Tavsiyem 3 gun sonrası vermeyin 2,4 , 6 ideal drlar neden 3. Gun geldin dyorlar ben de ikinci testi 3.Yarın doktora tekrar gidip kan testi vericem enson 12 sinde yaptırmıştım siz ilk HCG kacla öğrendiniz adetiniz geçmiş miydi ben çünkü adetime bir gün kala öğrendim
Onlarin keyfini mi bekleyecek yaTavsiyem 3 gun sonrası vermeyin 2,4 , 6 ideal drlar neden 3. Gun geldin dyorlar ben de ikinci testi 3.
Gun vermıstm hesaplama yı karıstryolar brz aslnda matematiksel kolay da drlar sevmiyor 3. Gun gitmeyi![]()
Benm adete 1 kala 148 2. Gecikme günü 440tıOnlarin keyfini mi bekleyecek yapeki artıs kaç oluyor sizinkisi nasıl oldu
![]()
arada tam 2.5 gun vardı 2 Ağustos akşam 17.00de 142 5 Ağustos sabah 10da alınan kanda da 440 küsürdü