Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba ben ilk kez bunları yaşadığım için kafam çok karışık. Adetimin gecikmesinin 2. Gününde idrar ve kan testi verdim. İdrar testim negatif çıktı kandaki beta hcg ise 21.4 çıktı. Ne yapmalıyım? Henüz doktora gitmedim hiç sağlık ocağında yaptırdım testim
4 gün sonra tekrarlayın betayı. Eğer 4 gün sonra 4e katlanmış olursa 1 hafta bekler kese görmeye gidersiniz. Bi tık düşük adet gecikmenize göre ama belki geç döllenmedir. Yükselmezse de kimyasal olabilir maalesef ama şu an bir şey diyemeyiz
1 kere test yaptırdım yarın bir daha baktıracağım çok teşekkür ederimKaçla tespit ettiğiniz önemli değil, 2 günde 1 aynı saatlerde aynı hastanede kan verin. Hayırlı olsun![]()
Yarın tekrar bakacağım umarım artmıştır sizinki hayırlı olsun çok sevindimBende 22 ile ogrendim 2 gun sorna 63 olmustu yani deger onemli degil artis onemli insallah hayirli olsun![]()
Umarım sizin de gönlünüze göre olur ben de yarın vereceğimBende sağlık ocağında yaptım 2gunu idrar testinde negatif 3 günü sağlık ocağında kandan verdim 43.26 çıktı bı hafta sonra gel artışa bakalım dedi pazartesiyi bekliyorum
Ben direkt gittim randevu almadım ama yerine göre değişiyor mu bilmiyorum. Acilde de veriliyormuş galiba.Hanımlar ilk defa gebelik için kan vericem bugün ama sağlık ocağından randevu mu almam gerek. Çünkü baktım bugün cuma ve randevular dolu ne yapmam gerek
Aynisini ben de yasadim diger ay tekrar hamile kaldim simdi 13 hafta oldu sakin uzulme vucut hamile kalmaya alisiyorBeta hcg değerim önde 156 oldu ama daha sonraki ölçümlerde düşmeye başladı şu an 7,8. Doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar için açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
Maşallah hamilesinKızlar merhaba ben ilk kez bunları yaşadığım için kafam çok karışık. Adetimin gecikmesinin 2. Gününde idrar ve kan testi verdim. İdrar testim negatif çıktı kandaki beta hcg ise 21.4 çıktı. Ne yapmalıyım? Henüz doktora gitmedim hiç sağlık ocağında yaptırdım testimi.
Teşekkür ederim aynı şekilde umarım ben de olurum biraz üzüldüm gerçekten ilk kez böyle bir şey yaşadım hala bile acaba hamile olabilir miyim psikolojisi var umarım güzel haberlerimizle de burda buluşuruzAynisini ben de yasadim diger ay tekrar hamile kaldim simdi 13 hafta oldu sakin uzulme vucut hamile kalmaya alisiyor
Maalesef kimyasal çıktı değerlerim düştüMaşallah hamilesin
Üzülme kimyasal olan insanlar bir dahaki ay gebe kalıyor ve genelde ikizMaalesef kimyasal çıktı değerlerim düştü![]()
belirtileriniz nelerdiKızlar merhaba ben ilk kez bunları yaşadığım için kafam çok karışık. Adetimin gecikmesinin 2. Gününde idrar ve kan testi verdim. İdrar testim negatif çıktı kandaki beta hcg ise 21.4 çıktı. Ne yapmalıyım? Henüz doktora gitmedim hiç sağlık ocağında yaptırdım testimi.
Mide bulantım vardı, göğüs hassasiyetim çok fazlaydı hatta cumagünü ve Cumartesi günü vücut ısım çok artmıştı pazar günü kanamam oldu regl gibi bi kanamaydı. Pazar akşamı normal reglime göre aşırı ağrı oldu. Sonra iki tane pıhtı gibi koyu bir kan çıkınca ağrım geçti. Pazartesi doktorum kimyasal yaşıyorsun dedi ultrasonla baktı kese yok duvarlar incelmiş o gün beta hcg 87’e düştü sonra takip edelim dedi. Normal regl gibi kanamam oldu.belirtileriniz nelerdi
Öyleymiş önümüze bakacak artık :)Üzülme kimyasal olan insanlar bir dahaki ay gebe kalıyor ve genelde ikiz![]()