P Phlsp Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 13 6 1 30 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp #1 ACİL yardımcı olur musunuz gebelik var mı hastaneye gittim doktor 2 hafta sonra gel birdaha bakalım dedi çok korkuyorum inşallah hamileyimdir ama emin olamıyorum lütfen yardımcı olun Allah rızası için
ACİL yardımcı olur musunuz gebelik var mı hastaneye gittim doktor 2 hafta sonra gel birdaha bakalım dedi çok korkuyorum inşallah hamileyimdir ama emin olamıyorum lütfen yardımcı olun Allah rızası için
N Nurse99 Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2021 282 181 18 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp #2 2 gün arayla değerinize baktırın 2 katına yükselirse sağlıklı gebelik olduğu anlaşılır Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı nasib etsin
2 gün arayla değerinize baktırın 2 katına yükselirse sağlıklı gebelik olduğu anlaşılır Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı nasib etsin
P Phlsp Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2021 13 6 1 30 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp #3 Nurse99 .!.: 2 gün arayla değerinize baktırın 2 katına yükselirse sağlıklı gebelik olduğu anlaşılır Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı nasib etsin Genişletmek için tıkla... Amin ya saglık ocağına gittim bana 1 hafta sonra gel dedi ben degerim baktırmak istiyorum deyince bende daha birşey diyemedim
Nurse99 .!.: 2 gün arayla değerinize baktırın 2 katına yükselirse sağlıklı gebelik olduğu anlaşılır Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı nasib etsin Genişletmek için tıkla... Amin ya saglık ocağına gittim bana 1 hafta sonra gel dedi ben degerim baktırmak istiyorum deyince bende daha birşey diyemedim
N Nurse99 Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2021 282 181 18 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Phlsp #4 Phlsp .!.: Amin ya saglık ocağına gittim bana 1 hafta sonra gel dedi ben degerim baktırmak istiyorum deyince bende daha birşey diyemedim Genişletmek için tıkla... Olmadı acile gidin verin 1 1.5 saatte çıkıyor
Phlsp .!.: Amin ya saglık ocağına gittim bana 1 hafta sonra gel dedi ben degerim baktırmak istiyorum deyince bende daha birşey diyemedim Genişletmek için tıkla... Olmadı acile gidin verin 1 1.5 saatte çıkıyor