Beta hcg 224

Nesooooo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
3
1
16
34
Merhaba arkadaşlar benim ilk beta hcg degerim 224 çıktı iki gün sonra bidaha baktırdım beta hcg 616 olmuştu sizce sağlıklı bir hamilelik mi doktora çıkamadım yardımcı olur musunuz birdaha beta hcg vermem gerekirmi

Gayet güzel artmış sorun yok artmasında. Bence tekrar baktırmayın onun yerine 4-5 gün sonra direkt doktora gidip keseyi görebilirsiniz. Bende sadece bir kere baktırdım. Daha iyi oluyor.

2 günde 2 kati ve daha fazla artıyorsa sağlıklıdır ama iş sadece HCG ile bitmiyor kese gkruesi

Merhaba adetinizin kaç gün sonra beta verdiniz? Benimde 207.7 3 gün gecikmenin ardından artık bende kafayı yeme durma geldi normalmi diye

Kızlar merhaba. İlk tüp bebek transferim negatif sonuçlandı. Hemen arkasından spontane gebelik oluştu. Son adet tarihim 13 Nisan. 12 mayısta ilk beta hcg 75,36 15 Mayıs 273,48 17 Mayıs 874,71 18 Mayıs 1212,09 22 Mayıs 9063 Bu şekilde hızlı yükselen var mı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…