Beta hcg 23 çıktı

Handan2212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
1.676
2.067
83
Arkadaşlar adetim 4 gün geçinde 23.23 betam çıktı.sizce bu değer düşük mü ? Böyle olup bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ? Bebeğimiz olmuyor normalde 😥

Geç döllenme olmuş olabilir sağlıklı gebelik olduğunu anlamanız icin 2 günde bir kan verip değerinizin artışını takip ettirmeniz lazım inşallah sağlıkla ilerler💕

Geç döllenme olabiliyor benim adetimi 11 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı. 2 günde bir artışını takip edin. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Amin inşaallah bebeğiniz sağlıkla doğum yaptınız mı sonuç ne oldu
17+5 haftalık hamileyim henüz, şuan herşey olması gerektiği gibi. Geç döllenme olduğu için 15 güne yakın bir aralık vardı son adet tarihimle arada ki fark şuan için 8 e düştü

17+5 haftalık hamileyim henüz, şuan herşey olması gerektiği gibi. Geç döllenme olduğu için 15 güne yakın bir aralık vardı son adet tarihimle arada ki fark şuan için 8 e düştü
İnşaallah benim de herşey yolunda gider .Geçmişte hep problemli gebeliklerimolduğu için çok korkuyorum .Şimdi benim 2 gün sonra kaça çıkması gerekiyor en az .

İnşaallah benim de herşey yolunda gider .Geçmişte hep problemli gebeliklerimolduğu için çok korkuyorum .Şimdi benim 2 gün sonra kaça çıkması gerekiyor en az .
46 çıkması gerekiyor canım stres yapma Allah'tan hayırlısını iste. Genelde %60 artması gerekiyor ama ilk değerler de iki katına çıkması bekleniyor

Back
X