Beta hcg 240 kac haftalık

ebristanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
15
3
1
31
Merhaba kızlar en son adet tarihim başlangıcı 4 aralık bitiş 8 aralık 23 aralık yımurtlamamı gördük degerlendirdik geçen hafta salı günü kan da gebe oldugumu öğrendim
İki gün önce yani 8 ocakta gittigimde kan vermeye 240 tı bugün yine vericem sizce iyi mi degerler

Doktora yarın gitmek istiyorum ama erken mi bilemedim kaç haftalık suan sizce

Bu arada ıkı güne bi yüzde 60 oranında arttı sürekli em son işte ıkı gün önce 240 tı

Haftalığınızı kan değerinden değilde sat tarihinize göre belirleyebilirsiniz.ona göre de 5 haftalık oluyorsunuz.dr gittiğinizde bilgi almanız icin en azından kese görebilmeniz için değerinizin 3000 lerde olması lazım diye biliyorum kan değerlerinizi takip edip artısınız düzenliyse ona göre dr gidebilirsiniz
Bu arada hayırlı olsun bebesini sağlıkla kucağınıza alın insallah

Merhaba kızlar en son adet tarihim başlangıcı 4 aralık bitiş 8 aralık 23 aralık yımurtlamamı gördük degerlendirdik geçen hafta salı günü kan da gebe oldugumu öğrendim
İki gün önce yani 8 ocakta gittigimde kan vermeye 240 tı bugün yine vericem sizce iyi mi degerler

Doktora yarın gitmek istiyorum ama erken mi bilemedim kaç haftalık suan sizce

Bu arada ıkı güne bi yüzde 60 oranında arttı sürekli em son işte ıkı gün önce 240 tı
Bnece 3 haftalık falan

Back
X