- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi Efulimm4235
Amiiin kuzucum sağol hepimizeAminnn canım ınsallah gönlündekini Rabbım nasip etsin sana da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin kuzucum sağol hepimizeAminnn canım ınsallah gönlündekini Rabbım nasip etsin sana da![]()
Cok tesekkur ederim ınsallah benım de yukselır bu sekıldeBen 13.3 ile 2 gün sonra 81.6 idi :)
Gönlünüzce olsun her şey.
Kesinlikle verin. Aynı yerde aynı saatlerde vermeye çalışınAnladım cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrar kan vereyim ozaman
Kesinlikle verin. Aynı yerde aynı saatlerde vermeye çalışın![]()
Hayırlı olsun canm arkadaşların dediği gibi kaç çıktığı önemli değil onemli olan düzenli artış olması rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
İnşallah inşallah sağlıkla gelir bebişInsallah canım dua edin bol bol ınsallah artış olur bıdaha gıttıgım de![]()
akşam özel bir hastanede kan verdim ilk testten 5 gün sonra 82,97 yükselmiş şimdi inşallah normaldir ..bugun tekrar baktırman bir işe yaramaz ,
2 gün sonra tekrar aynı yere aynı saatlerde kan ver kesin sonuç belli olur allahın iziniyle ,
akşam özel bir hastanede kan verdim ilk testten 5 gün sonra 82,97 yükselmiş şimdi inşallah normaldir ..
yok ilk test 5,47 çıkmıstı 28.10.2021 de ..... dün 02.11.2021 de 82,97 çıktıilk test 25 çıktıysa 5 gün sonra çıkan sonuç biraz düşük çıkmış
yok ilk test 5,47 çıkmıstı 28.10.2021 de ..... dün 02.11.2021 de 82,97 çıktı
Ilk testi adettinizin kaçıncı günü verdiniz...ilk test 25 çıktıysa 5 gün sonra çıkan sonuç biraz düşük çıkmış
Normal canım gayet normal benim 12 çıkmıştı hatta doktoruma evet kimyasal olucak demiştim hayır tabiiki de bilmeyiz demişti pazartesi 12 çarşamba 66 cumartesi de 335 çıktı sonrası da oğlum şuan 1 yaşında maşaAllahMerhaba arkadaşlar bugun kan testi verdim beta hcg 25.8 cıktı doktor hamilesin dedi ama cok düşük geldi bana bu sonuc bu sekılde olup da yukselen var mı