Beta hcg 26.7

janseb4545

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
59
22
18
27
Merhabalar beta hcg 26.7 çıktı erken gebelik testi yaptım 3 ü de silik çizgi sizce hamilelik var mı bu arada adetim düzensiz olduğu için yumurtalama ve regl günümü bilmiyorum bazen 60 gün adet olmuyordum

2 3 dakikada çıkmış gebelik testleri

Eklentiler

• C5C3E683-EF3A-4C6B-8120-E5376AFC05F4.webp
    C5C3E683-EF3A-4C6B-8120-E5376AFC05F4.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 198
Merhabalar beta hcg 26.7 çıktı erken gebelik testi yaptım 3 ü de silik çizgi sizce hamilelik var mı bu arada adetim düzensiz olduğu için yumurtalama ve regl günümü bilmiyorum bazen 60 gün adet olmuyordum
Canım 5 üzeri gebelik var demek ama düzenli 2 güne bir kan vermen gerek 2 kat artış olmalı eğer artış olmazsa sağlıksız gebelik kimyasal olur.

Canım 5 üzeri gebelik var demek ama düzenli 2 güne bir kan vermen gerek 2 kat artış olmalı eğer artış olmazsa sağlıksız gebelik kimyasal olur.
Bugün tekrardan baktırmayı düşünüyorum doktora gittiğimde ultrason la baktı kist var dedi ağrı yapıyor sonuç için de gidemedim bayram tatiline girdiler inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah’ın izniyle

Bugün tekrardan baktırmayı düşünüyorum doktora gittiğimde ultrason la baktı kist var dedi ağrı yapıyor sonuç için de gidemedim bayram tatiline girdiler inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah’ın izniyle
İnsallah canım kesin ver acilde felan artışını düzenli takip et umarım sağlıkla yukselir

Ya çok güzel sağlıkla devam eder umarım. 2 günde bir artışını takip edin 🌸

Beta 13.59 ile öğrendim canım 2 günde 80.86 oldu takip et tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsun ☺️

Hayırlı olsun canım inşallah yükselmekte devam eder ama ben de öğrendiğim de 13.4dü 4 defa felan 2 gün aralıkla kan verdim takip et sende

1000 diyorlar ben gitmedim doktora en son öğrendiğimde 240lardaydı 1 hafta bekledim öyle gittim keseyi gördüm

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Ben de 21 ile öğrendim 2 buçuk gün sonra 139 olmuştu🌸☺️🙏🏻

Betaniza göre gebelik var ama iki güne bir kan verin artışı takip edin

Back
X