- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi janseb4545
Evet çok güzel artmış yükselir tabi niye yükselmesin hamilesiniz tadını çıkarınKızlar beta
22 Haziran da 26.7
26 Haziran da 195
Sizce düzenli mi ilerliyor yükselir mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok güzel artmış yükselir tabi niye yükselmesin hamilesiniz tadını çıkarınKızlar beta
22 Haziran da 26.7
26 Haziran da 195
Sizce düzenli mi ilerliyor yükselir mi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet çok güzel artmış yükselir tabi niye yükselmesin hamilesiniz tadını çıkarın![]()
Şuanda kaç aylık oldunuzHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Ben de 21 ile öğrendim 2 buçuk gün sonra 139 olmuştu![]()
11+3 üz çok teşekkür ederim, siz ne yaptınız inşallah her şey yolundadırŞuanda kaç aylık oldunuzmaşallah
Ben daha gitmedim acile canım akşam gideriz inşallah herşey yolundadır11+3 üz çok teşekkür ederim, siz ne yaptınız inşallah her şey yolundadır![]()
Çatlak önleyici bi yağ ya da krem kullanıyor musun canım11+3 üz çok teşekkür ederim, siz ne yaptınız inşallah her şey yolundadır![]()
Daha 11 haftalığım 1 aya kadar başlarım genel olarak şunu öneriyorlar bio oil, lierac , mustelayı öneriyorlar bunlardan birini iyice araştırıp alacağım bir de yap karışımı yapacağım canım inşallahÇatlak önleyici bi yağ ya da krem kullanıyor musun canım
Hayırlı sonuçlarla inşallahBen daha gitmedim acile canım akşam gideriz inşallah herşey yolundadır![]()
Teşekkür ederim canım çok sağolDaha 11 haftalığım 1 aya kadar başlarım genel olarak şunu öneriyorlar bio oil, lierac , mustelayı öneriyorlar bunlardan birini iyice araştırıp alacağım bir de yap karışımı yapacağım canım inşallah![]()
Kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün gecikti bugünde kahverengi tarzında lekelenmeler var adet olacak gibiyim her an test yaptım böyle silik ve birbirine yakın çizgi çıktı sizce hamilemiyim napacağımı şaşırdımEvet çok güzel artmış yükselir tabi niye yükselmesin hamilesiniz tadını çıkarın![]()
Sanırım test bozuk arkadaşım olması gereken yerde çıkmamışizgi,başka bir test yapın yada kan verin benceKızlar banada bi yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün gecikti bugünde kahverengi tarzında lekelenmeler var adet olacak gibiyim her an test yaptım böyle silik ve birbirine yakın çizgi çıktı sizce hamilemiyim napacağımı şaşırdım![]()
Evet benimde kafamı karıştıran neden bu kadar yakınSanırım test bozuk arkadaşım olması gereken yerde çıkmamışizgi,başka bir test yapın yada kan verin bence
Merhabalar ben de 13 temmuzda tahlil verdim Beta hcg değerim 3 çıktı 10 gün öncesinde tahlil verdiğimde 0.5 çıkmıştı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrarla dedi ama günüm daha gecikmedi 17 temmuzda regl olmam gerekiyor sizce gebe olabilir miyimCanım 5 üzeri gebelik var demek ama düzenli 2 güne bir kan vermen gerek 2 kat artış olmalı eğer artış olmazsa sağlıksız gebelik kimyasal olur.
Çok düşük değer genelde 5,0 üzerine gebelik var diyorlar ama tabiki regl gecikmesi daha 2 gün sonra tekrar verin varsa zaten artış olmasi lazım artış yoksa gebelikte yoktur muhtemelenMerhabalar ben de 13 temmuzda tahlil verdim Beta hcg değerim 3 çıktı 10 gün öncesinde tahlil verdiğimde 0.5 çıkmıştı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrarla dedi ama günüm daha gecikmedi 17 temmuzda regl olmam gerekiyor sizce gebe olabilir miyim