Beta hcg 285 kaç haftalık ?

lanjale

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
54
13
8
Kızlar ben adet günümde idrar testi yaptım pozitifti. Ertesi gün kan testi yaptırdım yani 1 gün gecikince yaptırmış oluyorum 285 çıktı beta. Kaç haftalık oluyor anlayanınız var mı?

Kızlar ben adet günümde idrar testi yaptım pozitifti. Ertesi gün kan testi yaptırdım yani 1 gün gecikince yaptırmış oluyorum 285 çıktı beta. Kaç haftalık oluyor anlayanınız var mı?
kac haftalik oldugu beta degerinden hesaplanmiyor, son adetinin ilk gununden hesaplarsan haftani bulursun muhtemelen 4-5 haftaliktir

Canım benim 200 dü doktor 2 haftalık dedi değere göre sonra keseyi gördü 10 gün sonra 5 haftalık dedi yanı hafta keseye göre belli olur senin şimdi değer olduğu için değere göre 2 haftalıksın

Adet tarihinizin birinci gününden itibaren sayacaksınız yani 4-5 hafta oluyor. 2 hafta gebelik testte çıkmaz zaten

Son adet tarihini baz alacaksınız

Keseyi ne zaman gördü peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…