Tebrik ederimgeç döllenme olmuş tam tahmin ettiğim gibi insan az çok tanıyor kendi bedenini çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimgeç döllenme olmuş tam tahmin ettiğim gibi insan az çok tanıyor kendi bedenini çünkü
teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin :)Tebrik ederim![]()
Benim yükseldi çok şükür 207 oldu inşallah sende hamişsindirCanim bende seninle ayni durumdayim cuma gunu kan testi verdim adetim 6 gun gecikti 3.2 cikti 2 gun sonra testi tekrarlamam soylendi pazartesi tekrarlicam testi inşallah vardir. Senin beta kac oldu su an ve kacinci gecikme gunun
Teşekkür ederimTebrik ederim![]()
Merhaba canim öncelikle prolaktinin kaç benimde yıllardık yüksek tomografi çekildim şüpheli çiktı endokrine gönderdiler bir sorun yok dedi orasıda bu ay kadın dogumcum prolaktin icin ilaç verdi 2 yildır kendiliginden gebelik oluşmadı benim en yüksek 52 görmüstüm ilacı kullanıp çok hamile kalan var allah nasip etsin insallhAynen ilk bebegim ama malesef yok. Prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı o yüzden önce tedavi görmem gerek
Aminn sizede en yakın zamanda nasip etsin Allah. Benim prolaktin kendiliğinden düşütü Allah a şülürler olsun. Çarşamba günü doktora gitim 22 düşmüşMerhaba canim öncelikle prolaktinin kaç benimde yıllardık yüksek tomografi çekildim şüpheli çiktı endokrine gönderdiler bir sorun yok dedi orasıda bu ay kadın dogumcum prolaktin icin ilaç verdi 2 yildır kendiliginden gebelik oluşmadı benim en yüksek 52 görmüstüm ilacı kullanıp çok hamile kalan var allah nasip etsin insallh
Caninızı sıkmak istemem ama benim 4 senedir bi düsüyor bi çikıyor bi var bi yok yani takıbini yaptirın derimAminn sizede en yakın zamanda nasip etsin Allah. Benim prolaktin kendiliğinden düşütü Allah a şülürler olsun. Çarşamba günü doktora gitim 22 düşmüş![]()
Tabi haklısınız. 2 gündür test yaptım 2 sinde de pozitif çıktı. Kan testi vermedim daha ama bakalım7
Caninızı sıkmak istemem ama benim 4 senedir bi düsüyor bi çikıyor bi var bi yok yani takıbini yaptirın derim
Çok sevindim gerçekten hayırlısıyla insallah bugun kan testi verddim o cikti üzüldum ya daha erken ama 9 gün var bataTabi haklısınız. 2 gündür test yaptım 2 sinde de pozitif çıktı. Kan testi vermedim daha ama bakalıminşallah sizede banada nasip olur
0.1 çiktıÇok sevindim gerçekten hayırlısıyla insallah bugun kan testi verddim o cikti üzüldum ya daha erken ama 9 gün var bata
Yeni yaptm 87.2 çıktı betaÇok sevindim gerçekten hayırlısıyla insallah bugun kan testi verddim o cikti üzüldum ya daha erken ama 9 gün var bata
İnsallah güzel güzel artar canımBende
Yeni yaptm 87.2 çıktı
İnşallah ama sıkıntılı gibiİnsallah güzel güzel artar canım![]()
Iyi gibi ama en doğrusu kanla takip etmek canım kötüye yorma güzel düsün güzel olsunİnşallah ama sıkıntılı gibiçünkü bugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşacagına silikleşti.
1. Cuma yaptım
2. Cumartesi yaptım
3. Bugün yaptım
Farklı topiklerden görüyordum sizi çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınİnşallah ama sıkıntılı gibiçünkü bugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşacagına silikleşti.
1. Cuma yaptım
2. Cumartesi yaptım
3. Bugün yaptım
Gittim doktora ama dokto kesin birbilgi vermedi bebek var ama çok minik dedi. İnşallah iyi olur tutunur bana sağlıklı olurFarklı topiklerden görüyordum sizi çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın3. Testte sıkıntı vardır belki iyi düşünün iyi olur inşallah
![]()
Cuma günü test yapacagım tekrardanIyi gibi ama en doğrusu kanla takip etmek canım kötüye yorma güzel düsün güzel olsun
Merhaba hcg degerınız 5 ken adetınız 6 gun mu gecıkmıstıhamileyim canım değerim yükseldi sonradan
Evet iki günde bir iki kat arttı sürekli şuan 10 haftalık olduk çok şükürMerhaba hcg degerınız 5 ken adetınız 6 gun mu gecıkmıstı
Daha sonra degerlerınız 2 kat arttı mı