Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fazla yükselmesi gerekiyordu 3 gün için. 2 günde iki katı veya yüzde 60 artış bekleniyor üç gün için daha da artması gerekiyordu doktorunuz ne dediKızlar cuma günü beta HCG 160 civarıydı pazartesi bidaha baktık 203 olmuş bu yükseliş 3 gün için normal mi ?
Doktora gitmedim sağlık ocağında yaptım tahlil. E nabizdan baktımDaha fazla yükselmesi gerekiyordu 3 gün için. 2 günde iki katı veya yüzde 60 artış bekleniyor üç gün için daha da artması gerekiyordu doktorunuz ne dedi
Aynı yerdemi yaptırdınDoktora gitmedim sağlık ocağında yaptım tahlil. E nabizdan baktımcuma günü yapmıştım ilkini diğerini pazartesi aslında arada iki gün var ama
![]()
Evet ikisini de sağlık ocağında yaptırdımAynı yerdemi yaptırdın
48 saatte bir yizde 60ve uzeri artis beklenir bence carsamba ayni saatlerde tekrar beta baktirinKızlar cuma günü beta HCG 160 civarıydı pazartesi bidaha baktık 203 olmuş bu yükseliş 3 gün için normal mi ?
Öyle yapacağım inşallah normal bir şekilde yükselir48 saatte bir yizde 60ve uzeri artis beklenir bence carsamba ayni saatlerde tekrar beta baktirin
Yapacağım inşallah çarşamba günü normal seyre göre yükselmiş olur umarım .Canım sen tekrar kan ver 48 saat sonra o zaman anlarsın sağlıklımı sağlıksımı oldugunu bazılarının yavas yükselebiliyor
bir kere daha verirsiniz inşallah o zaman artış olurDoktora gitmedim sağlık ocağında yaptım tahlil. E nabizdan baktımcuma günü yapmıştım ilkini diğerini pazartesi aslında arada iki gün var ama
![]()
Canım 3.testi yaptırdın miKızlar cuma günü beta HCG 160 civarıydı pazartesi bidaha baktık 203 olmuş bu yükseliş 3 gün için normal mi ?
Yapmama gerek kalmadı canım düşük yaptımCanım 3.testi yaptırdın mi