Merhabalar , beta hcg regly 2 gün varken 10.53 çıktı 2 güm sonra tekrar yaptırdım ve 30,40 çıktı ikiz değildir inşallah bana akıl verebilir misiniz ya da tahmin
Merhabalar , beta hcg regly 2 gün varken 10.53 çıktı 2 güm sonra tekrar yaptırdım ve 30,40 çıktı ikiz değildir inşallah bana akıl verebilir misiniz ya da tahmin
Yani şuan gebeliğiniz çok yeni.
Artışınız da normal
Nereden aklınıza geldi ikiz gebelik olabileceği ?
Yani adet gününde 400-500 ve biraz üzeri çıkınca acaba mı dediğimiz oluyor evet ama 3 kat arttı diye sanmıyorum.
2 gün sonra tekrar yaptırın isterseniz.
Yani şuan gebeliğiniz çok yeni.
Artışınız da normal
Nereden aklınıza geldi ikiz gebelik olabileceği ?
Yani adet gününde 400-500 ve biraz üzeri çıkınca acaba mı dediğimiz oluyor evet ama 3 kat arttı diye sanmıyorum.
2 gün sonra tekrar yaptırın isterseniz.
Çok teşekkür ederim beni rahatlattınız eşimin yakınlarında ikiz var bir de uzun süredir hamile kalmak istiyorum iuan her sonuçts internete bakış yorum yapıyorum ikiz mi mol kü diye
Merhaba kızlar. Adetime 4gün varken teste çift çizgi gördüm o akşam yani cuma günü kan verdim beta 43 çıktı. Pazartesi sabah tekrar verdim 66 olmuş. Çok mu düşük. Moralim çok bozuldu.
Merhaba kızlar. Adetime 4gün varken teste çift çizgi gördüm o akşam yani cuma günü kan verdim beta 43 çıktı. Pazartesi sabah tekrar verdim 66 olmuş. Çok mu düşük. Moralim çok bozuldu.
Adetim 5 gün geçince yani 2 gün önce verdiğim de 420 çıktı. İlerleyiş nasıl hiç bir fikrim yok. Endişeliyim ama biraz. Doktor randevum yarın bakalım ne olacak. Sende yeni mi öğrendin canım