Beta hcg 3031 kızlar hcg değeri yükseltiyor 5 haftalık olmuş keseyi alttan muayenedende usttende göremedi sizce bu nedir

Elif5334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
6
0
1
31
Beta hcg 3031 kızlar hcg değeri yükselıyor 5 haftalık olmuş keseyi alttan muayenedende usttende göremedi sizce bu nedir çok kötüyüm .

Değerin az artmış Canım dış gebelik mi acaba doktor ne yorum yaptı

Gormemız lazımdı dedı değer sonrada dusebılır dedı 1 hafta daha verıyoruz bu gibi durumlara dedı belkı düştü sen gormedın dedı ınsaallah dusmemıstır
Allah korusun canım bir hafta sonra mı gideceksin tekrar. İnşallah güzel haberler alırsın ama benim şaşırdığım şu oldu 5 haftalık olmasına rağmen hcg değerin çok yüksek

Bebeginiz iyi mi durumunuz nedir? Ben de benzer bi durum yasiyorum
konu sahibi ben değilim ama aynısını bende yaşadım 2600 mü 2800 mü ne değerle farklı ıkı hastanedeki iki doktorda alttan göremedi aynı gün yine sabah gıttığım bır doktora öğlen gittim farklı bır cıhazla baktı bu sefer karından cok net şekilde gördü.. şuan 22.haftadayız çok şükür inşallah seninde sağlıkla ilerler keseyide bebeğide görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…