Dün 2400 düEn son ne zaman olcturdunuz ve kac cikmisti
3031'den 2400'e mi düştü canım değer yaniDün 2400 dü
Hayır 2400 den 3031 yukselmıs ama doktor gene keseyı göremedı3031'den 2400'e mi düştü canım değer yani
Anladım bazen 6. 7. Haftalarda gören varmış keseyi. Doktor ne dediHayır 2400 den 3031 yukselmıs ama doktor gene keseyı göremedı
Dış gebelik olabilir çünkü 1 günde 1katı artmamış. Dr tüplere bakmadı mıHayır 2400 den 3031 yukselmıs ama doktor gene keseyı göremedı
Gormemız lazımdı dedı değer sonrada dusebılır dedı 1 hafta daha verıyoruz bu gibi durumlara dedı belkı düştü sen gormedın dedı ınsaallah dusmemıstırAnladım bazen 6. 7. Haftalarda gören varmış keseyi. Doktor ne dedi
Düşük olabılır dedı canımDeğerin az artmış Canım dış gebelik mi acaba doktor ne yorum yaptı
Allah korusun canım bir hafta sonra mı gideceksin tekrar. İnşallah güzel haberler alırsın ama benim şaşırdığım şu oldu 5 haftalık olmasına rağmen hcg değerin çok yüksekGormemız lazımdı dedı değer sonrada dusebılır dedı 1 hafta daha verıyoruz bu gibi durumlara dedı belkı düştü sen gormedın dedı ınsaallah dusmemıstır
Dış gebelıkten HIc bahsetmedıDış gebelik olabilir çünkü 1 günde 1katı artmamış. Dr tüplere bakmadı mı
Kac gun once 2400duDün 2400 dü
sonucunuz ne oldu acaba bebek sağlıklı mıBeta hcg 3031 kızlar hcg değeri yükselıyor 5 haftalık olmuş keseyi alttan muayenedende usttende göremedi sizce bu nedir çok kötüyüm .
Bebeginiz iyi mi durumunuz nedir? Ben de benzer bi durum yasiyorumBeta hcg 3031 kızlar hcg değeri yükselıyor 5 haftalık olmuş keseyi alttan muayenedende usttende göremedi sizce bu nedir çok kötüyüm .
konu sahibi ben değilim ama aynısını bende yaşadım 2600 mü 2800 mü ne değerle farklı ıkı hastanedeki iki doktorda alttan göremedi aynı gün yine sabah gıttığım bır doktora öğlen gittim farklı bır cıhazla baktı bu sefer karından cok net şekilde gördü.. şuan 22.haftadayız çok şükür inşallah seninde sağlıkla ilerler keseyide bebeğide görürsünBebeginiz iyi mi durumunuz nedir? Ben de benzer bi durum yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?