beta hcg 304 cikti

Neslihan 33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
14
3
merhaba arkadaslar adet gunumde test yaptim beta hcg m 304.2 cikti bu deger iyimidir kimisinde kimyasal gebelik oluyomus korktum lutfen yardimci olun

adet gününde bu değer gayet iyi canım
Allah korusun kimyasallarda şöyle oluyor
beta hcg değeri 1-2 gün yükseliyor sonra düşüşe geçiyor, bunun için 2 günde bir kan vermen gerek, 2 gün sonra kan ver inşallah 600 leri geçmiş olursa rahatlarız :KK36:

😘 Gayet güzel kimyasal değerle anlaşılmaz yani anlaşılır da yüksekliği değil değerlerin düşmesiyle anlaşılır. Kimi ilk öğrendiğinde 12 13 oluyor kimi benim gibi adete 2 gün kala 540 la önemli olan güzel ilerlemesi 😊 Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun

merhaba arkadaslar adet gunumde test yaptim beta hcg m 304.2 cikti bu deger iyimidir kimisinde kimyasal gebelik oluyomus korktum lutfen yardimci olun
cok guzell :)) ılk olcumun az yada coklugundan deıl o kuzum eger artıs cok az mıktarda olursa yada gıt gıde duserse ona dıyolar kımyasal dıye. herkesın yaklasık olarak o degerde cıkar adet gunu :)) sımdı tekrarladıgında 2 ye falan katlamıs olursa 48 saaat sonra :)

😘 Gayet güzel kimyasal değerle anlaşılmaz yani anlaşılır da yüksekliği değil değerlerin düşmesiyle anlaşılır. Kimi ilk öğrendiğinde 12 13 oluyor kimi benim gibi adete 2 gün kala 540 la önemli olan güzel ilerlemesi 😊 Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun
canımmm senin herşey yolunda mı bende 2 gün kala 525 le öğrendim normalmi yüksekmi

Back
X