Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adet gününde bu değer gayet iyi canım
Allah korusun kimyasallarda şöyle oluyor
beta hcg değeri 1-2 gün yükseliyor sonra düşüşe geçiyor, bunun için 2 günde bir kan vermen gerek, 2 gün sonra kan ver inşallah 600 leri geçmiş olursa rahatlarız
Gayet güzel kimyasal değerle anlaşılmaz yani anlaşılır da yüksekliği değil değerlerin düşmesiyle anlaşılır. Kimi ilk öğrendiğinde 12 13 oluyor kimi benim gibi adete 2 gün kala 540 la önemli olan güzel ilerlemesi Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun
cok guzell :)) ılk olcumun az yada coklugundan deıl o kuzum eger artıs cok az mıktarda olursa yada gıt gıde duserse ona dıyolar kımyasal dıye. herkesın yaklasık olarak o degerde cıkar adet gunu :)) sımdı tekrarladıgında 2 ye falan katlamıs olursa 48 saaat sonra :)
Gayet güzel kimyasal değerle anlaşılmaz yani anlaşılır da yüksekliği değil değerlerin düşmesiyle anlaşılır. Kimi ilk öğrendiğinde 12 13 oluyor kimi benim gibi adete 2 gün kala 540 la önemli olan güzel ilerlemesi Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlı olsun