- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayirli olsunSizce gebelik varmı?
Obviously. 3 haftalik hamilesin.
Evet var daha cok yeni hamilesiniz.Sizce gebelik varmı?
Ve neden konu bdv bnmde kafam karistiKiz konu sahibi istiyormuydun bebegi yoksa kazami oldu . Biz yazda soyle. Zaren bu kan sonucu dktorda soylemistir hamilesn diye
Gözünüz aydın hamilesinizzSizce gebelik varmı?
5 den yukarısı gebelik var demekHayirli olsun canım. Ben hic anlamıyorum değerlerden de burdakiler maşallah haftasını bile soylediler .Helal olsun valla....
Evet 4 senedir bekliyorum doktoruma randevum 4 deydi ve gebelik testi yaptım 4 tane hepsi pozitif inanamadık doktora kan testi vermiştim onda çıkmıştır dedim ama çıkmadı beta hcg testi gereliyomuş özele git kese gözükmüyor dedi özele gitti sonuc çıkana kadar doktor gitmişti o yüzden burdan soruyorum eşim ve ben yorumlara inanamıyoruzKiz konu sahibi istiyormuydun bebegi yoksa kazami oldu . Biz yazda soyle. Zaren bu kan sonucu dktorda soylemistir hamilesn diye
Öğrenmiş oldum.iyi de oldu valla. ..5 den yukarısı gebelik var demek
Şimdi daha cok sevindim bak iste. Allah anali babali buyutsun esinizi sizi bebeginizi bir omur mutle etsin insallah. Vallahi ben cok sevindim.Evet 4 senedir bekliyorum doktoruma randevum 4 deydi ve gebelik testi yaptım 4 tane hepsi pozitif inanamadık doktora kan testi vermiştim onda çıkmıştır dedim ama çıkmadı beta hcg testi gereliyomuş özele git kese gözükmüyor dedi özele gitti sonuc çıkana kadar doktor gitmişti o yüzden burdan soruyorum eşim ve ben yorumlara inanamıyoruz
Yanlis bilgi vermek istemiyorum ama yanilmiyosam 6.yada 7 haftalikken bna dktra grun kese icin denmistiEvet 4 senedir bekliyorum doktoruma randevum 4 deydi ve gebelik testi yaptım 4 tane hepsi pozitif inanamadık doktora kan testi vermiştim onda çıkmıştır dedim ama çıkmadı beta hcg testi gereliyomuş özele git kese gözükmüyor dedi özele gitti sonuc çıkana kadar doktor gitmişti o yüzden burdan soruyorum eşim ve ben yorumlara inanamıyoruz
5 den yukarıdaysa gebesin bana yarın gel bakıcam dedi ama sonucu gördüm 5 sen çok yukarıda diye inanmadık eşimleŞimdi daha cok sevindim bak iste. Allah anali babali buyutsun esinizi sizi bebeginizi bir omur mutle etsin insallah. Vallahi ben cok sevindim.![]()
Canim icin rahat olsun hamilesinnnnn hemde yuzde yuz. Hadi soyle 25 olsa ki o ile hamilelik biraz bekle derdim ama 300kusur yani5 den yukarıdaysa gebesin bana yarın gel bakıcam dedi ama sonucu gördüm 5 sen çok yukarıda diye inanmadık eşimle
Canim icin rahat olsun hamilesinnnnn hemde yuzde yuz. Hadi soyle 25 olsa ki o ile hamilelik biraz bekle derdim ama 300kusur yani