Nasıl 2 hafta? 2 haftalık hamile olamazsınız ki gebelik tarihi son adetinizin başlangıcından itibaren hesaplanır. Mesela 21 günde bir regl oluyorsanız, 9 günde geciktiyse 5 haftalık hamile olursunuz.(hamile haftası 6 gün sayılıyor.)Merhabalar. İki senedir evliyim çocuk istiyorduk. Prolaktinim 130larda çıkıyordu ve mrda kist olduğu ortaya çıktı prolaktin yüksekliğinden ve tiroitten ilaç kullandım prolaktin 6lara düştü iki hafta önce kan verdim beta hcg 2 çıktı adetim 9 gün geçikti 3 kere test yaptım 3üde çift çizgi çıktı bugün acile gidip kan verdim doktor 3600 kan değerin yarın keseyi görebilirsin dedi 2 haftalık hamileysem değer çok fazla mı
16 haziranda adetim başladı 20sinde bitti 9temmuzda kan verdim beta 2çıktıNasıl 2 hafta? 2 haftalık hamile olamazsınız ki gebelik tarihi son adetinizin başlangıcından itibaren hesaplanır. Mesela 21 günde bir regl oluyorsanız, 9 günde geciktiyse 5 haftalık hamile olursunuz.(hamile haftası 6 gün sayılıyor.)
Teşekkür ederim sağolun16 haziranda başlamış hamileliğiniz, oradan itibaren sayacaksınız
Rica ederim, bu hafta yada haftaya falan kese görünür sanırım. Hayırlı olsunTeşekkür ederim sağolun
Allah razı olsun inşallah sağlıkla gelir Allah tüm isteyen herkese nasip etsinRica ederim, bu hafta yada haftaya falan kese görünür sanırım. Hayırlı olsun
Aminn, inşallahAllah razı olsun inşallah sağlıkla gelir Allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Bende bugün adet oldum hamilelik suphem vardi betam 2.30 cıktı hamile deilm16 haziranda adetim başladı 20sinde bitti 9temmuzda kan verdim beta 2çıktı
İnşallah sizde en kısa zamanda hamile olursunuzBende bugün adet oldum hamilelik suphem vardi betam 2.30 cıktı hamile deilm
Bende soru sormak istiyorum adetim 8 gün gecikti düzenli adet olan biriyim neyse evde test yaptım 2. Çizgi silik cikti kan verdim kanda 2 çıkmış sonuç lutfennbana bi yardım edinRica ederim, bu hafta yada haftaya falan kese görünür sanırım. Hayırlı olsun
5’in altı gebelik yok demekBende soru sormak istiyorum adetim 8 gün gecikti düzenli adet olan biriyim neyse evde test yaptım 2. Çizgi silik cikti kan verdim kanda 2 çıkmış sonuç lutfennbana bi yardım edin
Tamam onu biliyorum acaba hastane de bi yanılma mı var bende belirtileri var adet olmadım yani 20 sinde olmam gerekti5’in altı gebelik yok demek
Tamam onu biliyorum acaba hastane de bi yanılma mı var bende belirtileri var adet olmadım yani 20 sinde olmam gerekt5’in altı gebelik yok demek
Veya biraz daha beklesem mı test içinTamam onu biliyorum acaba hastane de bi yanılma mı var bende belirtileri var adet olmadım yani 20 sinde olmam gerekti
Hiç sanmıyorum yanılma olacağını.Tamam onu biliyorum acaba hastane de bi yanılma mı var bende belirtileri var adet olmadım yani 20 sinde olmam gerekti
Hiç sanmıyorum yanılma olacağını.
Doktora gidin kist falan olabilir, adet gecikmesi sadece gebelikte olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?