BETA HCG 38.33 NE DEMEK? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? HAMİLE MİYİM?

Elffefi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
11
4
1
27
Merhaba hanımlar beta hcg testi 38.33 çıktı. Bu ne demek? HAMİLE MİYİM? Hamileysem ne kadarlık tecrübeli olanlardan cevap bekliyorum teşekkürler.

Merhaba hanımlar beta hcg testi 38.33 çıktı. Bu ne demek? HAMİLE MİYİM? Hamileysem ne kadarlık tecrübeli olanlardan cevap bekliyorum teşekkürler.
Hamilesin canım hayırlı olsun büyük ihtimalle 3 haftalık falan ama tabi doktora göster o daha iyi bilir adetin geçti mi

Hamilesin canım belli ki çok çok yeni, 3 - 4 hafta sonra kalp atışı için çağırır doktor tabi sen yine de bi git bakalım kese oluşmuş mu

Hamilesin canım hayırlı olsun. Şuan doktora gitmen için erken gitsen de kese ultrason da gözükmez. Benim de ilkinde 73 çıkmıştı pazartesi tekrar baktırdım 1763 olmuş haftaya gideceğim doktora. 2 günde bir kan verebilirsin sağlık ocağında sağlıklı gebelik ise 2 günde 1 beta değerinin ikiye katlanmış olması gerekiyor. Sağlıkla gelsin inşallah ♥️

Merhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim acabaa

Merhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim acabaa
Evet hamilesin bol bol istirahat etki bebek tutunsun, şu an tutunma aşaması çok önemli

Back
X