- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi kumtanesi0
-
Muhtemelen kimyasal gebelik. Bir iki güne regl olursunuz diye düşünüyorumMerhaba herkese. 6 aydir bebek deniyoruz, regl hep duzenliydi ama pcos var. Bu ay Beta hcg regl gecikmemden 9 gun sonra 38 cikti. 11. Gunde ise 1.2 den kucuk çıktı. Bugun gecikmemin 15. Gunu hala regl olmadım. Regl belirtilerim yogundu.
Testi iki gunde dusen regl olmayan var mi?
Kimyasal gebelik olabilir mi?
Benimde değerim 5.10 çıktı bu değer ne demek oluyorMalesef kimyasal gebelik yasiyirsunuz kanamaniz baslar 0 lananinca deger
Regliniz geçti miBenimde değerim 5.10 çıktı bu değer ne demek oluyor
15 gün olduRegliniz geçti mi
Geç döllenme dahi olsa epey süre geçmiş. Değer çok düşük. Regl olursunuz diye düşünüyorum hamilelik şüpheniz varsa yine de 2 gün sonra tekrar tahlil verebilirsiniz15 gün oldu
Bugün tekrar kan vericemGeç döllenme dahi olsa epey süre geçmiş. Değer çok düşük. Regl olursunuz diye düşünüyorum hamilelik şüpheniz varsa yine de 2 gün sonra tekrar tahlil verebilirsiniz
Hakkınızda hayırlısıBugün tekrar kan vericem
Bence kullanma doğal akışıyla gelsin. Tarlusal şimdi hormonlarınla oynar durduk yere. Sıfırlanınca regl olursun biraz daha bekle sonra doktora tekrar sorarsın.Anladim tesekkur ederim cevaplarınız icin, tarlusal alsam mi sizce? Gelmemesi de rahatsiz ediyor :/ doktor vermisti gelmezse istersen alirsin diye
Kanı ayın 10 da vermiştim bugünkü testimHakkınızda hayırlısı
Anladim, tesekkur ederim :)Bence kullanma doğal akışıyla gelsin. Tarlusal şimdi hormonlarınla oynar durduk yere. Sıfırlanınca regl olursun biraz daha bekle sonra doktora tekrar sorarsın.
Ya daha yeni yukselişe geçiyirdur yada degeriniz duşuyordur bunu anlamak icin 2 gun sonra tekrar test verin yukseliş 2 katiysa saglikli gebelik demekBenimde değerim 5.10 çıktı bu değer ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?