Beta hcg 39.70

3 haftalikmis. Bugün sabah itibariyle kaybettim bebegimi..
Gecmiş olsun :/ aynı şeyleri yaşadım gecen ay hemen hemen . 1hafta yı gectiydi sonra kanamam başladı 3haftalık dediydi şimdi size ne dersek diyelim teselli olmayacak ama üzüntünüzü yaşayıp geride bırakacagınız günde gelecek emin olun . Allah yine nasip eder , saglıkla sıhhatle inşAllah

Hayırlısı diyorum artık. Ama emin olun uzun süre çocuk konusunu bile açmak istemiyorum. Psikolojim çok bozuk

Hayırlısı diyorum artık. Ama emin olun uzun süre çocuk konusunu bile açmak istemiyorum. Psikolojim çok bozuk
Öyle oluyor kısa zamanlı gebelikde olsa insanı çok etkiliyor yaşamayan bunu anlayamıyor hafife alıyor , bende bikaç adet dönemi bekliyecem diyordum 1adet gecti hazır hissettim tekrar istemeye . Psikolojiniz gün gectikçe düzelecek inşAllah , yeniden umutla devam edeceksiniz

Kızlar kafam çok karıştı ya. Adetimi bugun 8 gün geçti. Ara ara gelen şiddetli sancilarim vardı. Adetlerim hep sancılı geçer. Ama sancim artınca 2 gün içinde adet olurdum.Bugün kalamam olmuş. Leke gibi. Ama hep böyle başlayıp sonra kanamam olurdu. İnşallah hayırlısı olsun. Hastaneye gittim ama test yapmadılar. Daha erken bir hafta bekle dediler. Haftaya ptesi gidicem. Sanırım kimyasal bu gebelikti. Hayırlısı diyorum. Daha yeni evliyim yaşım da küçük ama insan istiyo ışte. Ah ahhh. Çok dertliyim. Ya sabır..
Yerlesme lekesi olabilir

kızlar bende adetime 2gün kala evde test yaptım 2.çizgi çok silikti.bugün adet olmam gerekiyordu bende kan testi yaptırdım beta hcg 106 çıktı nasıl sizce?

kızlar bende adetime 2gün kala evde test yaptım 2.çizgi çok silikti.bugün adet olmam gerekiyordu bende kan testi yaptırdım beta hcg 106 çıktı nasıl sizce?
2.çizginin silik olması normal. beta hcg de iyi çıkmış. Benim adetine bir gün kala 70lerdeydi sanırım. Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.

Sudenaz ya gec dollenmedir ya da bebegin gelişmiyordur dicektim. Insallah hamile kalip bebegini kucagina alirsin bi an once

Benimki çok yüksek :KK43: 4+4de 4435, 5+1de 8516 çıktı. Benimkiler kadar yüksek kimse yok mu? Neden böyle sizce arkadaşlar? çok korkuyorum:110:
Gebeligin cogul gebelikmi yoksa ?
Bayagi zaman gecmis merak ettim bu sonuclar cogul gebelik gibi ?

Back
X